De Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing is gestart!

Thema's

Thema's

De Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing is gestart!

Ken jij een jonge ambtenaar die met nieuwe inzichten een innovatieve manier van werken heeft? Als voortrekker de handen uit de mouwen steekt en met lef buiten de gebaande paden durft te treden? FUTUR is op zoek naar een échte pionier!
 

Stichting FUTUR

FUTUR is hét landelijke netwerk van en voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland. Zij brengen jonge ambtenaren met elkaar in contact en verbinden door onder andere het uitwisselen van kennis en ervaring.
Jaarlijks organiseren zij de Jonge ambtenaar van het Jaar-verkiezing en creëren hiermee een ontmoetingsmoment voor jonge ambtenaren. Er worden netwerken gevormd, kennis en ideeën met elkaar gedeeld en natuurlijk een award uitgereikt aan een jonge ambtenaar met lef en ambitie om toekomstgericht te denken. Ook krijgt de winnaar een opleidingscheque van Bestuursacademie Nederland!
 

Thema van het jaar: pionieren

Voorop lopen, inspireren en verbinden zijn kenmerkend voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023. Dit jaar staat in het teken van pionieren. Een belangrijke eigenschap van een jonge ambtenaar, vindt FUTUR. Daarom zijn zij op zoek naar een jonge ambtenaar die bijdraagt aan nieuwe inzichten om Nederland klaar te stomen voor een betere en mooiere toekomst. Denk aan veranderingen op het gebied van energie, duurzaamheid en digitalisering. Ken jij een jonge ambtenaar die een echte pionier is? Nomineer dan jouw kandidaat voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing!

Thema's

Thema's