Actualiteitendag voor marktmeesters

Thema's

Thema's

Actualiteitendag voor marktmeesters

Bestuursacademie Nederland houdt op 30 januari 2023 een actualiteitendag voor marktmeesters, marktbeheerders en beleidsmedewerkers markten. In één dag ben je weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de warenmarkt.
 

In één dag weer helemaal op de hoogte

De warenmarkt moet zich aanpassen om als aankoopkanaal relevant te blijven voor de consument van vandaag en morgen. Maar hoe dan? En wat betekent dit voor jou in de praktijk? Tijdens onze actualiteitendag bespreken wij de laatste en actuele ontwikkelingen. Zo kijken we onder meer naar de kansen en mogelijkheden van een offensief toekomstgericht beleid, waarbij ook de gemeente een belangrijke rol speelt. Na afloop van deze dag ben je weer helemaal op de hoogte! Klik hier om je direct in te schrijven voor de actualiteitendag.
 

Aanpak

In korte tijd word je volledig op de hoogte gebracht over de wijzigingen en laatste ontwikkelingen op het gebied van de warenmarkt. Wat is er gebeurd en wat staat je te wachten? Samen met andere professionals uit de praktijk ga je onder andere met deze vragen aan de slag.
Er is volop ruimte om met, en vooral ook van elkaar, te leren. Op deze manier houd je je kennis actueel en leg je de basis voor een breder netwerk.
 

Meer weten?

Heb je nog vragen over de actualiteitendag? Je kan ons telefonisch bereiken via 035 – 7 604 850 of per mail via info@bestuursacademie.nl. Direct inschrijven? Klik dan hier.

Thema's

Thema's