Motiveer andere overheidsprofessionals, deel jouw ervaring met onze opleidingen/trainingen!

Thema's

Thema's

Motiveer andere overheidsprofessionals, deel jouw ervaring met onze opleidingen/trainingen!

Heb jij ervaring met (een van) onze opleidingen/trainingen en zou je het leuk vinden om met andere overheidsprofessionals te delen wat dit je in de praktijk heeft opgeleverd? Wij laten je graag aan het woord in onze nieuwsbrief!
 

Een opleiding of training kan heel veel brengen

Wij bewonderen onze studenten. Ondanks dat het als overheidsprofessional noodzakelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen, is het soms best pittig om naast je werk nog een opleiding of training te volgen. We kunnen ons voorstellen dat dat voor sommige overheidsmedewerkers een drempel kan zijn. Dat is natuurlijk heel erg zonde, want een opleiding of training biedt je de kans om het beste uit jezelf te halen. Om verder te komen in je carrière, om nieuwe inzichten op te doen waardoor je op een andere manier naar complexe maatschappelijke vraagstukken kijkt en om burgers nog beter te kunnen helpen. Zelfs privé kun je profijt hebben van je nieuwe inzichten en vaardigheden.
 

Motiveer anderen door jouw ervaring met Bestuursacademie Nederland te delen

Ervaringen van andere mensen zijn vaak belangrijk in het beslissingsproces, zeker als iemand twijfelt.
Heb jij wel de stap gezet om een opleiding te gaan volgen en ben je heel blij dat je dat hebt gedaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! In onze nieuwsbrief willen wij de komende periode studenten aan het woord laten om anderen te motiveren en inspireren om ook die belangrijke stap te zetten.
 
Benieuwd hoe zo’n verhaal eruit komt te zien? Lees het verhaal van studente Genevieve.
 

Laat het ons weten als je interesse hebt om mee te werken aan een artikel

Wil jij jouw ervaring(en) met onze lezers delen en de twijfels wegnemen? Stuur dan een mailtje naar dmouw@ncoi.nl. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie.

Thema's

Thema's