Creëer een growth mindset, gratis via Online Academy

Thema's

Thema's

Creëer een growth mindset, gratis via Online Academy

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Dan haal je veel voordeel uit een growth mindset. En die ontwikkel je nu gratis in de online cursus Growth Mindset via een proefabonnement op Online Academy!
 

Wat is een growth mindset en wat heb je eraan?

Hoe vaak denk jij ‘dat kan ik niet’ of ‘daar ben ik niet goed in, dus dat doe ik liever niet’? Dat is waarschijnlijk je fixed mindset die voor zijn beurt spreekt. We zijn snel geneigd om te denken dat we vanuit onszelf over bepaalde talenten beschikken en dat we andere competenties, die ons minder makkelijk afgaan, nooit goed zullen bezitten. Maar dat is niet waar. Elke dag kun je werken aan je competenties en daarin groeien. Je hebt er alleen wel een growth mindset voor nodig.

Heb je een growth mindset, dan zie je in de dagelijkse praktijk continu leermomenten. Kritiek is voor jou een vorm van advies en elke uitdaging is een kans om te leren. Hierdoor is het mogelijk om je competenties te blijven ontwikkelen en verbeteren en kun je elke dag beter worden in wat je doet. Zo haal je het maximale uit jezelf.
 

Ontwikkel je eigen growth mindset 

Als overheidsprofessional kun je al helemaal niet stil blijven staan. Wil je daarom jouw lerende vermogen vergroten, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen en verbeteren om nog succesvoller te zijn als persoon én in je werk? Via de online cursus Growth Mindset bieden wij je de kans om je eigen growth mindset te creëren. Na deze training durf je uit je comfortzone te stappen en uitdagingen aan te grijpen als leermomenten. Je kunt constructief omgaan met feedback van collega’s en bent in staat om te leren van hun successen.
 

Sluit nu gratis een abonnement af

Dankzij ons partnerschap met Online Academy kunnen wij jou gratis de online cursus Growth Mindset aanbieden. Om je hiervoor aan te melden, doorloop je de volgende stappen: 

  1. Ga via onderstaande button naar www.onlineacademy.nl/aanmelden;
  2. Vul je gegevens in en selecteer onder het kopje ‘Kies je abonnement/betaling’ de optie ‘Growth Mindset’;
  3. Nadat je op afronden hebt geklikt, ontvang je een e-mail om een persoonlijk wachtwoord in te stellen en kun je aan de slag met jouw growth mindset!


Aanmelden voor Growth Mindset

Toelichting en voorwaarden:

  • Door je aan te melden voor de cursus "Growth Mindset" sluit je een gratis online proefabonnement af op Online Academy
  • Gedurende 2 weken krijg je toegang tot een beperkt cursusaanbod van Online Academy
  • Het proefabonnement stopt automatisch na 2 weken. Je zit nergens aan vast en wordt hierna ook niet verder benaderd door Online Academy.
 

Heb je vragen over de cursus Growth Mindset of hulp nodig bij je aanmelding? Dan kun je contact met ons opnemen via info@bestuursacademie.nl of 035 – 7 604 850.

Thema's

Thema's