E-learningpakket Kennis van de Gemeente

Compleet pakket voor de beginnend medewerker

1e startmoment

01-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je werkt sinds kort of gaat binnenkort starten bij een gemeente. Maar hoe zit de organisatie van een gemeente in elkaar? Welkte taken voert de gemeente uit en waarom doet ze dat? Met welke algemene wet- en regelgeving krijg je te maken? En welke veranderingen zitten er aan te komen?

Jouw resultaat

Na afloop van het trainingspakket weet je wat de taken en bevoegdheden van de gemeente zijn. Je bent bekend met de Algemene wet bestuursrecht en de Omgevingswet. Je hebt de kennis in huis om bij de lokale overheid aan de slag te gaan.

Doelgroep

Je bent startend of toekomstig medewerker bij de gemeente of je wilt je kennis over het werken bij de gemeente weer opfrissen. Je werkt of wilt werken als bijvoorbeeld beleidsmedewerker, medewerker handhaving of beginnend vergunningverlener.

Aanpak

In dit E-learningpakket Kennis van de Gemeente worden drie trainingen gecombineerd die je samen een goede basis geven voor een functie bij de gemeente. Zo ontdek je welke rol de gemeente vervult binnen de samenleving, welke verantwoordelijkheden bij de gemeente liggen en wat er onder behoorlijk bestuur verstaan wordt. Daarnaast verdiep je je in de Omgevingswet. Je ontdekt welke functie de Omgevingswet gaat vervullen en hoe deze samenhangt met andere wet- en regelgeving.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

E-learningpakket Kennis van de Gemeente

Compleet pakket voor de beginnend medewerker

1e startmoment

01-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.