Organiseren van Verkiezingen

Goed voorbereid op het stemproces

1e startmoment

27-10-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je hebt als taak de verkiezingen binnen jouw gemeente vorm te geven. Maar hoe pak je dat aan? En wat komt er allemaal bij kijken? In deze training behandelen we het hele proces van voorbereiding tot aan stemming, uitslag en benoeming van de politiek leiders. De training is praktijkgericht, zodat je wat je leert direct kunt toepassen in de praktijk.

Jouw resultaat

Na deze training kun je de verkiezingen correct voorbereiden en organiseren. Je hebt handvatten om deze verkiezingen juist en effectief voor te bereiden, te begeleiden en aan te sturen. Bovendien ben je in staat om bestuur, collega’s en burgers te informeren en hun vragen op correcte wijze te beantwoorden.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor projectleiders en -medewerkers die tot taak hebben de verkiezingen te organiseren.

Aanpak

Samen met je docent en collega-studenten bespreek je wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van verkiezingen. Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Hoe loopt het proces? Je vertaalt dit in je (actuele) draaiboek. En je neemt de opgedane inzichten mee naar je eigen werklocatie.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Organiseren van Verkiezingen

Goed voorbereid op het stemproces

1e startmoment

27-10-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.