WOZ en OZB

Onderdeel van Belastingmedewerker Lokale Overheden (BMLO)

1e startmoment

21-04-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe zien de Wet WOZ en OZB er in hoofdlijnen uit? Met welke partijen krijg je te maken als je het over de WOZ hebt? In deze praktische basisopleiding krijg je het antwoord op deze en andere vragen rondom de WOZ en OZB. Met een ervaren docent uit de praktijk ga je met de desbetreffende onderwerpen concreet en praktijkgericht aan de slag.

Jouw resultaat

Na afloop van deze vakopleiding ken je de hoofdprincipes van de WOZ en OZB. Je legt hierdoor een basis om op dit vakgebied aan de slag te gaan.

Doelgroep

Je bent nieuw of nog weinig ervaren binnen het vakgebied van de WOZ en OZB. Je bent op het gebied van heffingen op zoek naar een basisopleiding, die je met name de essentiële kennis hierover biedt.

Aanpak

In de opleiding WOZ en OZB ga je samen met je medestudenten interactief aan de slag met de verschillende aspecten van de WOZ en OZB. Zo is er aandacht voor de hoofdlijnen van de Wet WOZ, objectafbakening, waardebepaling, bezwaar en beroep. De opleiding is onderdeel van de Belastingmedewerker Lokale Overheid (BMLO).

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Motivatie en interesse zijn voor deze opleiding minstens zo belangrijk. Deze opleiding verzorgen wij op MBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

WOZ en OZB

Onderdeel van Belastingmedewerker Lokale Overheden (BMLO)

1e startmoment

21-04-2022

Niveau

MBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.