WOZ en OZB Verdieping

Diepgaande kennis op het gebied van WOZ en OZB

1e startmoment

09-03-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je werkt bij de afdeling Heffingen en bepaalt met je team de WOZ- waarde. Je weet dat de WOZ-waarde breed wordt gebruikt: van belastingheffing tot bij de vastgoedfraudebestrijding. Het belang van de WOZ-waarde ligt in jouw handen en dus ben je altijd zeer goed op de hoogte. Je bent natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In deze verdieping staat de wet- en regelgeving en de jurisprudentie daarom centraal. Daarnaast gaan we dieper de materie in. Van hoofdlijnen naar de hoed en de rand.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding heb je diepgaande kennis opgedaan op het gebied van WOZ en OZB. Zo ben je bekend met het doel en de opzet van de regelingen en kun je heffingsmaatstaven toepassen, gegevens verstrekken en bezwaar en beroep aantekenen. Hiermee verhoog je de kwaliteit van je werkzaamheden en ontdek je de samenhang tussen WOZ en andere heffingen.

Doelgroep

Je werkt bij de afdeling Heffingen en bepaalt samen met je team de WOZ-waarde. Graag wil je je verder verdiepen in dit onderwerp.

Aanpak

In deze opleiding komen onderwerpen als objectafbakening, waardebepaling, heffingsmaatstaven en informatieplicht aan de orde. Je leert de theorie in de juiste context te plaatsen en oefent met het in praktijk brengen van nieuwe inzichten. Daarbij word je begeleid door een docent die zelf in de praktijk actief is.

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Deze opleiding verzorgen wij op HBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

WOZ en OZB Verdieping

Diepgaande kennis op het gebied van WOZ en OZB

1e startmoment

09-03-2022

Niveau

HBO niveau

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.