Training WOZ-medewerker

Basismodule WOZ-medewerker

Vakgebied

Belastingen

Niveau

Training

Studievormen

Dag

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

1e startmoment

07-04-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u zich voorbereiden op het examen van de basismodule WOZ-medewerker van SVMNIVO? Dan kunt u deze korte training tot WOZ-medewerker volgen. U doet kennis op van wet- en regelgeving, procedures, basisregistraties, objectkenmerken en taxatie. Ook leert u wat kwaliteitszorg in de WOZ inhoudt en welke rol communicatie speelt in een soepel verlopend WOZ-proces. Zo gaat u vol vertrouwen het examen in.

Aanpak

In deze training wordt u voorbereid op het examen Basismodule WOZ van SVMNIVO. Een proefexamen vormt het sluitstuk van deze training. Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Zo kunt u uw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen uw werksituatie.

De basismodule WOZ-medewerker is een voorwaarde om deel te mogen nemen aan de door de Waarderingkamer opgestelde examens voor de specialistische kwalificatiedossiers (gegevensbeheerder, taxateur woningen, taxateur niet-woningen, juridisch specialist en WOZ-coördinator).

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Doelgroep

U houdt zich bezig met de uitvoering van de Wet WOZ en u wilt uw vakbekwaamheid op dit gebied aantonen en vergroten.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Basisregistraties en WOZ-administratie
  • Objectkenmerken
  • Taxatie
  • Procedures
  • Communicatie
  • Kwaliteitszorg

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Training WOZ-medewerker’ van Bestuursacademie Nederland.

Na afloop van de training kunt u zelf bij SVMNIVO een afspraak maken voor het examen Basismodule WOZ-medewerker.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training Basismodule WOZ-medewerker duurt 6 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 35,-
Trainingskosten
€ 1.295,-
Trainingsmateriaal
€ 25,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 150,-
Locatiekosten
€ 177,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.697,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Training WOZ-medewerker

Basismodule WOZ-medewerker

Vakgebied

Belastingen

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Dag

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.