banner

De opleider voor het openbaar bestuur

Voordelen voor u op een rij

  • Hét kenniscentrum openbaar bestuur
  • Compleet pakket opleidingen
  • Van, door en voor de overheid
  • Jaren ervaring in het openbaar bestuur
  • Erkende diploma's
  • Directe toepasbaarheid in uw praktijk

Actueel

4 jonge ambtenaren - 4 missies

19 januari was de finale van de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 in De Winkel van Sinkel in Utrecht. 4 ambitieuze, jonge ambtenaren streden om de titel. Daarnaast was er de Publieksprijs, een opleidingscheque van € 5.000,-, te besteden bij Bestuursacademie Nederland. 2 van hen wonnen een prijs, maar ze hebben allemaal een missie.


De revival van de inhoud

Herinnert u het zich nog, de tijd dat bij gemeenten en andere overheidslagen iedereen regelmatig moest verkassen naar een andere afdeling? 'Mobiliteit' heette dat. U zult het zich ongetwijfeld herinneren, want het is nog maar heel kort geleden. 


If you change the way you look at things, the things you look at change

Onze wereld wordt mondialer, digitaler en veranderlijker. Het is een vluchtigere, onzekere, complexe en meerduidige omgeving, bol van exponentiële veranderingen. Ook wel VUCA world genoemd. We hebben te maken met een tsunami aan technologie van robots, genetica, nanotechnologie en quantum-computers. Dit stelt ferme eisen aan innovaties: méér impact en schaal, omarmd door grote groepen van gebruikers – met een kortere time to market. Het is niet alleen interessant om te kijken hoe innovaties tot stand komen, maar vooral welk effect ze realiseren. 


Bekijk alle artikelen
Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.