banner

Opleidingen Adviesvaardigheden en Communiceren

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Leergang Strategisch Adviseren in de Publieke Sector

7 maanden (Vak)opleiding

HBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Om echt iets te kunnen bereiken als adviseur, moet u niet alleen vakinhoudelijke kennis hebben, maar ook weten hoe u andere partijen meekrijgt. Daarvoor is kennis van het politiek-bestuurlijke krachtenveld noodzakelijk. U moet kunnen laten zien dat u aan verschillende oplossingsmogelijkheden heeft gedacht en de belangen van alle betrokken partijen zorgvuldig heeft afgewogen. Bovendien moet u uw advies helder kunnen presenteren, waarbij u steeds uw doelgroep voor ogen houdt. Adviseren is dus een vaardigheid waarbij ook andere vaardigheden een rol spelen.
 
Met een training of opleiding Adviesvaardigheden en Communiceren van Bestuursacademie Nederland verbetert u uw adviesvaardigheden en zo vergroot u de kans dat uw adviezen serieus genomen worden.
 

Uw praktijk centraal

Bij Bestuursacademie Nederland werken we uitsluitend met trainers en docenten die zelf ook uit de praktijk komen. Ze hebben ruime kennis van en ervaring op het gebied van adviseren en communiceren en kunnen de theorie als geen ander verbinden met uw praktijk. Uw praktijk staat dus centraal in onze trainingen en opleidingen Adviesvaardigheden en Communiceren.

Ook maatwerk mogelijk

Wilt u de advies- en beïnvloedingsvaardigheden van meerdere medewerkers laten trainen? Dan kunt u naast een training of opleiding uit ons open aanbod ook kiezen voor een maatwerktraject. Dit houdt in dat wij een bestaande training of opleiding aanpassen aan uw opleidingsbehoefte of een volledig eigen programma voor u ontwikkelen. Bijkomend voordeel is dat onze trainer of docent het traject verzorgt binnen uw organisatie, zodat uw medewerkers geen reistijd kwijt zijn. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren