NVVB V2 Zelfontwikkeling

Handvatten om je persoonlijke doelen te realiseren

1e startmoment

07-10-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Iedereen groeit door ervaringen. Maar je kunt er actief voor kiezen om extra aandacht te geven aan jouw ontwikkeling op bepaalde deelgebieden. Zo groei je persoonlijk en word je nog beter in je vak. In deze training staan we stil bij creatief denken en het maken van bewuste keuzes in je ontwikkeling. Je ontdekt hoe je zelf vorm kunt geven aan je professionele ontwikkeling door out of the box te denken en haalbare doelen te formuleren.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training kun je je persoonlijke doelen SMART formuleren en weet je deze te realiseren door jouw doel realistisch en vanuit verschillende standpunten te bekijken.

Doelgroep

Als medewerker Burgerzaken wil jij jouw professionele denken en handelen naar een hoger niveau tillen.

Aanpak

Niets gaat vanzelf. Om jouw persoonlijke doelen te realiseren helpt het om er de tijd voor te nemen, feedback te vragen én iets met deze feedback te doen. Tijdens deze training leer je inzichten en vaardigheden om je als professional verder te ontwikkelen. Je stelt voor jezelf doelen op en kunt je blijvend meebewegen met de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB V2 Zelfontwikkeling is een onderdeel van het diploma Basiskennis Burgerzaken en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB V2 Zelfontwikkeling

Handvatten om je persoonlijke doelen te realiseren

1e startmoment

07-10-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.