Basistraining Chemie

Ontwikkel uw basiskennis over chemie

Ontwikkel uw basiskennis over chemie
035 - 7 604 850 Download brochureDirect inschrijven
 
Algemeen

Voor een milieuhandhaver of vergunningverlener is chemische kennis noodzakelijk. Zonder deze kennis is het immers lastig of zelfs onmogelijk om een inschatting te kunnen maken van milieurisico's en milieueffecten van bepaalde maatregelen of proced├ęs. Kennis van chemie is nodig om adequaat te kunnen handhaven en doelmatige vergunningen te kunnen afgeven. Deze training voorziet u van de juiste handvatten en relevante kennis.

Uw resultaat

Tijdens de training raakt u vertrouwd met de invloeden van diverse chemische stoffen en leert u eigenschappen en kenmerken van deze stoffen herkennen.

Doelgroep

U wilt beschikken over de basiskennis van chemie. De basiskennis in deze training is zeer geschikt voor als u wilt starten met de opleiding Milieukunde of HAMIL bij Bestuursacademie Nederland.

Aanpak

Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met de praktijk. Onder begeleiding van een deskundige trainer maakt u kennis met alle basisaspecten van de chemie. De theorie en de oefeningen zijn afgestemd op uw eigen praktijk, zodat u uw kennis direct kunt toepassen in uw werksituatie.
U kunt deze training ook zelfstandig volgen via e-Learning.

Studieprogramma

Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Stoffen, moleculen en atomen
  • Periodiek systeem
  • Chemische bindingen en zouten
  • Chemisch rekenen
  • Zuren en basen
  • Reacties en evenwichten
  • Organische chemie en biochemie
  • Chemische industrie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Basistraining Chemie' van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

E-Learning [code: BN-TBTCE]
Klassikaal [code: BN-TBTC]
U kunt deze training volgen in de klassikale variant of via e-Learning.

E-Learning
Volgt u deze training op afstand, dan doorloopt u de stof volledig zelfstandig. U kunt op ieder willekeurig moment starten.
Klassikaal
Deze training duurt 3 dagen.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

E-learning
Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 499,-
Trainingsmateriaal: € 50,-

Klassikaal
Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 1.090,-
Trainingsmateriaal: € 50,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.