Subsidie HBO Bacheloropleidingen Zorg in het sociaal domein

Subsidie HBO Bacheloropleidingen Zorg in het sociaal domein

Werkgevers hebben steeds meer moeite de vacatures in de zorgsector te vervullen. Reden voor de overheid om het volgen van een HBO Bacheloropleiding richting de zorg te stimuleren met een aantrekkelijke subsidie tot € 10.000,-.

Deze subsidie is ook van toepassing op de HBO Bachelor Social Work profiel Welzijn en samenleving en de HBO Bachelor Social Work profiel Jeugd die Bestuursacademie Nederland in samenwerking met NCOI opleidingen aanbiedt.

Tot € 10.000,- subsidie voor een volledige Bacheloropleiding

De maximale subsidie van € 10.000,- is opgedeeld in scholingsvouchers ter waarde van € 1.250,- per stuk. Bij voldoende studievoortgang ontvangt u elk halfjaar een voucher van het ministerie

Schrijf u in en wij doen de rest

Wilt u gebruikmaken van deze subsidieregeling? Dan hoeft u zich alleen maar in te schrijven. De rest regelen wij. Wel is het belangrijk dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

- U heeft niet eerder een HBO Bachelor of Master afgerond in het bekostigd onderwijs.
- U heeft een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. Als u geen passend diploma heeft, maar wel minimaal 21 jaar bent, kunt u een 21+ toets afleggen. Als u hiervoor slaagt, kunt u zich alsnog aanmelden voor de HBO Bachelor van uw keuze.