Participatiewet - E-learning

Wat betekent de Participatiewet voor jouw gemeente?

1e startmoment

04-10-2021

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving is een groot goed in Nederland. De Participatiewet ondersteunt dit idee door iedereen die kán werken te helpen naar een baan. De gemeente is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van deze wet. Wil jij basiskennis krijgen van de Participatiewet en de rol die jouw gemeente hierin speelt of kan spelen? Volg dan de training Participatiewet.

Jouw resultaat

Na afloop van deze online training Participatiewet ben je bekend met de Participatiewet en weet je hoe je hier uitvoering aan kunt geven binnen het gemeentelijk beleid. Ook weet je hoe de Participatiewet zich verhoudt tot andere wetten en bepalingen.

Doelgroep

Je bent nieuw bij de gemeente of gaat via een uitzendbureau aan de slag in het sociaal domein. Ook als je al werkt op een van de andere gebieden in het sociaal domein (Wmo, jeugd, schuldhulpverlening) maar je integrale kennis wilt vergroten is deze training geschikt.

Aanpak

In deze training maak je kennis met de Participatiewet en ontdek je wat deze kan betekenen voor individuele burgers. Je volgt de training via onze online leeromgeving. Leren doe je daardoor waar en wanneer het jou uitkomt.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Participatiewet - E-learning

Wat betekent de Participatiewet voor jouw gemeente?

1e startmoment

04-10-2021

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.