Werken in de Fysieke Leefomgeving

Op de hoogte van veranderingen

1e startmoment

02-11-2021

Niveau

Training

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Omgevingswet blijft in beweging. Om ervoor te zorgen dat jouw kennis up-to-date blijft hebben we het programma Werken in de Fysieke Leefomgeving ontwikkeld. Hierbij volg je een combinatie van online en klassikaal les, waarna je weer volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder meer ruimtelijke ordening en milieurecht.

Jouw resultaat

Na afloop van dit programma ben je bekend met de doelstellingen en de vormgeving van de Omgevingswet. Ook ken je de relatie van onder meer het milieurecht en de ruimtelijke ordening met de Omgevingswet.

Doelgroep

Je hebt in je functie te maken met de fysieke leefomgeving. Je werkt bijvoorbeeld als gemeenteambtenaar, beleidsmedewerker, medewerker handhaving, BOA, medewerker sociaal domein, projectleider of vergunningverlener.

Aanpak

Werken in de Fysieke Leefomgeving bestaat uit twee onderdelen. In de training Introductie Omgevingswet ontdek je het bereik van de Omgevingswet en de samenhang met andere wetten. Je wordt je bewust van de veranderingen in de Omgevingswet en wat deze betekenen voor de betrokkenen Deze training volg je via e-learning. Door dagelijks 15 minuten met de training bezig te zijn kun je in 2 weken de training al voltooien.

De module Fysieke leefomgeving neemt je mee langs verschillende onderdelen uit de leefomgeving. Zo ontdek je de achtergrond van de Omgevingswet, het milieurecht en de ruimtelijke ordening. Aan de hand van voorbeelden en praktijkcases zie je hoe de verschillende besluiten in de praktijk uitgevoerd en gecontroleerd worden. Fysieke leefomgeving volg je via klassikale bijeenkomsten.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Werken in de Fysieke Leefomgeving

Op de hoogte van veranderingen

1e startmoment

02-11-2021

Niveau

Training

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.