Bestuurlijk Juridische Kant van Bouw- en Woningtoezicht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2)

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je bent een ervaren medewerker op het gebied van bouw- en woningtoezicht. Je bent goed in je vak en vindt het belangrijk op de hoogte te zijn van allerlei relevante onderwerpen uit je vakgebied. Maar soms bekruipt je het gevoel dat je op bepaalde punten verdieping zoekt of nodig hebt. De bestuurlijk juridische kant van bouw- en woningtoezicht is een van de onderwerpen die zich zeker voor verdieping leent. Uit dat oogpunt is deze interessante opleiding opgezet. Je vindt daarin de kennis die je vooruithelpt.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding heb je volledig inzicht in de bestuurlijk juridische kant van bouw- en woningtoezicht. Met de vaardigheden die je hebt ontwikkeld, kun je je handhavingstaken nog beter uitvoeren. Deze opleiding is onderdeel van de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (AWB2).

Doelgroep

Je bent (juridisch) medewerker of ambtenaar bouw- en woningtoezicht en wilt een juridisch helder betoog kunnen houden. Ook wil je een correcte pleitnota kunnen schrijven. Daarnaast ben je op zoek naar verdieping/verbreding van de bestuurlijk juridische aspecten van je vak.

Aanpak

Tijdens de opleiding komen diverse complexe onderwerpen aan bod. Om deze goed te kunnen toelichten, maken we gebruik van diverse praktijkvoorbeelden en actuele jurisprudentie. Je zult dat als heel inspirerend en stimulerend ervaren.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is het van belang om ervaring te hebben op het gebied van bouw- en woningtoezicht of je bent werkzaam (geweest) als coördinator (handhaving)/casemanager. De opleiding verzorgen wij op HBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Bestuurlijk Juridische Kant van Bouw- en Woningtoezicht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2)

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.