Opleidingsgids aanvragen Compleet overzicht van opleidingen en trainingen voor de overheid
 Op MBO, HBO en Master niveau
 Zowel praktijkgericht als erkend/geaccrediteerd
 Locaties door heel Nederland
 Docenten uit de praktijk

Wat zijn Professional Masters?

De wereld van de overheid verandert in hoog tempo. Dit vraagt om hoogopgeleide professionals, die de nieuwste inzichten kunnen inzetten om complexe vraagstukken te beantwoorden. Juist daarom hebben wij onze Professional Masters ontwikkeld. Professional Masters zijn korte opleidingen van 2,3 of 4 Masterclasses over een bepaald thema. In deze opleidingen worden zowel uw professionele vaardigheden als uw kennis uitgebreid. Zo leert u vraagstukken op een vernieuwende manieren te benaderen en te verbinden met actuele vraagstukken in uw organisatie. Hierdoor is alle kennis direct bruikbaar in uw werk. Ook krijgt u les van deskundige docenten die met beide benen in het werkveld staan en precies weten wat daar speelt.

Waarom kiest u voor een Professional Master?

Onze Professional Masters zijn ontwikkeld voor overheidsmedewerkers die op zoek zijn naar verdieping en verbreding van hun kennis. Uitgangspunt hierbij is de dagelijkse werkpraktijk. Dit betekent dat de onderwerpen zo goed mogelijk aansluiten bij vraagstukken uit uw eigen werkcontext. Als manager, professional of bestuurder bent u na het volgen van een Professional Master in staat over de grenzen van uw eigen vakgebied te kijken. U ontwikkelt zich tot een krachtige gesprekspartner in complexe situaties die vanuit kennis naar oplossingen voor maatschappelijke opgaven toe kan werken

Hoge kwaliteit en vrijstelling

De Masterclasses uit de Professional Masters maken deel uit van het keuzeprogramma van de erkende Master Bestuurskunde. Daarmee voldoen de Masterclasses aan de officiële kwaliteitseisen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Zo weet u zeker dat uw opleiding van hoge kwaliteit is. Wilt u verder studeren naar de Master Bestuurskunde en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u bovendien mogelijk een vrijstelling voor dit onderdeel in het programma.

Ons aanbod van Professional Masters

Werkt u bij de overheid? Wilt u zich graag verder ontwikkelen? En een volgende stap maken in uw carrière? Ontdek dan ons aanbod van Professional Masters.