banner

U wilt graag weten of uw medewerkers gemotiveerd zijn. Want goed gemotiveerde en tevreden medewerkers, betekent een laag personeelsverloop, een laag ziekteverzuim, goede onderlinge samenwerking en een grote arbeidsproductiviteit. En natuurlijk komt het de kwaliteit van uw dienstverlening ook ten goede.

Wij kunnen voor u  een medewerkersonderzoek uitvoeren. Of het nu gaat om de vitaliteit van uw medewerkers, duurzame inzetbaarheid, medewerkertevredenheid, burnout-preventie, veranderbereidheid of bevlogenheid. Het uitgangspunt van het medewerkersonderzoek is altijd het resultaat dat u wilt bereiken. Afhankelijk van uw wensen en unieke organisatiekenmerken adviseren wij u over de inrichting van het onderzoek.

We verzorgen medewerkersonderzoeken gebaseerd op de velden van het Overheidsontwikkelmodel, waarbij een vergelijking met andere gemeenten in dezelfde inwonerscategorie mogelijk is. Samen met Schouten & Nelissen voeren we medewerkersonderzoeken uit die dieper ingaan op bevlogenheid en vitaliteit van de medewerkers, met de wetenschappelijk gevalideerde WEB-monitor als onderzoeksinstrument. Bij dit type onderzoek ontvangen medewerkers ook een individueel rapport. Een indruk van dit type onderzoek krijgt u via de online demo.

Een onderzoek naar de medewerkertevredenheid is overigens niet alleen voor u een instrument om inzicht te krijgen in de motivatie van uw personeel. Uw personeel krijgt ook de mogelijkheid om onvrede te uiten en aan te geven waar problemen liggen. Bovendien kunnen medewerkers aangegeven op welke aspecten de organisatie kan verbeteren.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.