Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke...

Lees meer

Bekijk de opleidingen per vakgebied

Hieronder staan alle opleidingen verdeeld over verschillende onderwerpen. U kunt ook het hele aanbod bekijken op deze pagina.

Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden: 60 opleidingen

Filters

Filter

Masterclass (3) In een Masterclass kunt u zich in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

Executive Master (1) Dit is een trainingsprogramma gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau.

HBO niveau (14) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

Training (42) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. 

Trends & ontwikkelingen

De samenleving staat voor grote uitdagingen. De digitalisering en technologisering zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze maatschappij er anders uit gaat zien. Zo ontstaan er nieuwe vormen van communicatie en beïnvloeding die grote invloed hebben op de manier waarop we leven en werken. Zo worden burgers mondiger, nemen ze meer initiatieven en trekt de overheid zich terug uit het publieke domein. Hierdoor verandert de relatie tussen overheid en burger. Deze is steeds meer regisserend of faciliterend. Als overheidsprofessional worden er dan ook andere eisen aan je gesteld. Inhoudelijke kennis alleen is niet meer voldoende. Het is noodzakelijk dat je over vaardigheden beschikt die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de 21e eeuw. Deze noemen we ook wel 21st century skills of 21e-eeuwse vaardigheden.

Welke training Persoonlijke Ontwikkeling past bij jou?

Als overheidsprofessional kun je niet stil blijven staan. Het is belangrijk om bij te blijven en mee te groeien met alle veranderingen. Bij Bestuursacademie Nederland helpen we je graag verder. Met een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen rondom persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als:

Populaire trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Bestuursacademie Nederland biedt verschillende trainingen aan die jou meer inzicht geven in je persoonlijke ontwikkeling. Groei zit niet alleen in het vergroten van kennis, maar juist ook in het vergroten van je competenties en vaardigheden. 

Netwerken

Wil je weten hoe netwerken precies werkt? Hoe je een netwerk opbouwt? En hoe je een netwerk met veel verschillende belangen onderhoudt? In deze training vergroot je jouw persoonlijke zichtbaarheid, zodat je het maximale uit je netwerk haalt. 

Effectief Communiceren

Het contact met burgers wordt steeds belangrijker. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom belangrijk. In deze training ga je concreet aan de slag met praktische oefeningen om je communicatievaardigheden te verbeteren. Door actief te luisteren, vragen te stellen en samen te vatten leer je een gesprek te beheersen en te sturen. Zo groei jij in korte tijd uit tot een effectieve gesprekspartner. 

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Wil jij je krachtiger en zelfverzekerder presenteren? En weten hoe je op anderen overkomt? In deze training leer je welke aspecten een rol spelen bij jouw uitstraling en communicatie. Ontdek wat je inspireert en hoe je dat op anderen overbrengt. Na afloop ben je in staat om je persoonlijke kracht ten volle te benutten.

Maatwerk en incompany

Wil je jouw medewerkers gezamenlijk een bestaande opleiding of training persoonlijke ontwikkeling laten volgen? Of juist een volledig maatwerktraject afgestemd op je organisatie? Of een mix daarvan? Bij Bestuursacademie Nederland kan het allemaal. Samen kijken we naar wat je wil bereiken. Zo maak je altijd ee passende keuze.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.