Brochure downloaden

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden

Uw persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Uw weerbaarheid vergroten? Of uw professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. ...

Lees meer

Uw persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Uw weerbaarheid vergroten? Of uw professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. ...

Lees meer

Uw persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Uw weerbaarheid vergroten? Of uw professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. ...

Lees meer

Bekijk de opleidingen per vakgebied

Hieronder staan alle opleidingen verdeeld over verschillende onderwerpen. U kunt ook het hele aanbod bekijken op deze pagina.

Persoonlijke Ontwikkeling en Vaardigheden: 60 opleidingen

Filters

Filter

Masterclass (2) In een Masterclass kunt u zich in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

Executive Master (1) Dit is een trainingsprogramma gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau.

HBO niveau (13) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

(Vak)opleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de praktijk. U kunt direct aan de slag met wat u leert.

Training (42) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Uw persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Uw weerbaarheid vergroten? Of uw professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. 

Trends & ontwikkelingen

De samenleving staat voor grote uitdagingen. De digitalisering en technologisering zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze maatschappij er anders uit gaat zien. Zo ontstaan er nieuwe vormen van communicatie en beïnvloeding die grote invloed hebben op de manier waarop we leven en werken. Zo worden burgers mondiger, nemen ze meer initiatieven en trekt de overheid zich terug uit het publieke domein. Hierdoor verandert de relatie tussen overheid en burger. Deze is steeds meer regisserend of faciliterend. Als overheidsprofessional worden er dan ook andere eisen aan u gesteld. Inhoudelijke kennis alleen is niet meer voldoende. U moet ook beschikken over nieuwe vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de 21e eeuw. Deze noemen we ook wel 21st century skills of 21e-eeuwse vaardigheden.

Welke training Persoonlijke Ontwikkeling past bij u?

Als overheidsprofessional kunt u niet stil blijven staan. Het is belangrijk om bij te blijven en mee te groeien met alle veranderingen. Bij Bestuursacademie Nederland helpen wij u graag verder. Met een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen rondom persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als:

Populaire trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Bestuursacademie Nederland biedt verschillende trainingen aan die u meer inzicht geven in uw persoonlijke ontwikkeling. Groei zit niet alleen in het vergroten van kennis, maar juist ook in het vergroten van uw competenties en vaardigheden. 

Netwerken

Wilt u weten hoe netwerken precies werkt? Hoe u een netwerk opbouwt? En hoe u een netwerk met veel verschillende belangen onderhoudt? In deze training vergroot u uw persoonlijke zichtbaarheid, zodat u het maximale uit uw netwerk haalt. 

Effectief Communiceren

Het contact met burgers wordt steeds belangrijker. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom belangrijk. In deze training gaat u concreet aan de slag met praktische oefeningen om uw communicatievaardigheden te verbeteren. Door actief te luisteren, vragen te stellen en samen te vatten leert u een gesprek te beheersen en sturen. Zo groeit u in korte tijd uit tot een effectieve gesprekspartner. 

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Wilt u zich krachtiger en zelfverzekerder presenteren? En weten hoe u overkomt op anderen? In deze training leert u welke aspecten een rol spelen bij uw uitstraling en communicatie. U ontdekt wat u inspireert en hoe u dat overbrengt op anderen. Na afloop bent u in staat om uw persoonlijke kracht in te zetten. 

Maatwerk en incompany

Uw medewerkers gezamenlijk een bestaande opleiding of training persoonlijke ontwikkeling laten volgen? Of juist een volledig maatwerktraject afgestemd op uw organisatie? Of een mix daarvan? Bij Bestuursacademie Nederland kan het allemaal. Samen met u kijken we naar wat u wilt bereiken. Zo kunt u een passende keuze maken.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.