Brochure downloaden

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

Beleid en Bestuur

Beleid en Bestuur

Vroeger maakte de overheid beleid vanuit de spreekwoordelijke ivoren toren. Nu is de trend om samen met de samenleving te kijken hoe maatschappelijke doelstellingen behaald kunnen worden....

Lees meer

Vroeger maakte de overheid beleid vanuit de spreekwoordelijke ivoren toren. Nu is de trend om samen met de samenleving te kijken hoe maatschappelijke doelstellingen behaald kunnen worden....

Lees meer

Vroeger maakte de overheid beleid vanuit de spreekwoordelijke ivoren toren. Nu is de trend om samen met de samenleving te kijken hoe maatschappelijke doelstellingen behaald kunnen worden....

Lees meer

Bekijk de opleidingen per vakgebied

Hieronder staan alle opleidingen verdeeld over verschillende onderwerpen. U kunt ook het hele aanbod bekijken op deze pagina.

Beleid en Bestuur: 82 opleidingen

Filters

Filter

Masteropleiding (1) In een Masteropleiding kunt u de kennis die u in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer u een Masteropleiding hebt afgerond, ontvangt u een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal erkend op de arbeidsmarkt.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (4) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt u de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op Masterniveau.

Masterclass (14) In een Masterclass kunt u zich in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Al onze HBO Bachelors zijn erkend door NVAO.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO niveau (27) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

MBO niveau (2) Opleidingen op MBO-niveau zijn praktijkgericht. Bestuursacademie Nederland biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

(Vak)opleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de praktijk. U kunt direct aan de slag met wat u leert.

Training (31) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vroeger maakte de overheid beleid vanuit de spreekwoordelijke ivoren toren. Nu is de trend om samen met de samenleving te kijken hoe maatschappelijke doelstellingen behaald kunnen worden. Daarmee verandert de rol van het openbaar bestuur. Het komt meer aan op faciliteren, regisseren of loslaten. Er wordt daarbij steeds meer van de samenleving zelf verwacht. Denk aan de transities die in het sociaal domein zijn geweest, waarbij de zelfredzaamheid van de inwoner voorop staat. Bestuurders staan open voor ideeën van inwoners en leggen de focus op het halen van resultaten. Managers scheppen de randvoorwaarden voor medewerkers om hun werk goed te kunnen doen.
 
In dit boeiende werkveld liggen veel uitdagingen. Wilt u zich (verder) ontwikkelen op het gebied van beleid, bestuur en management? Bekijk dan het aanbod van Bestuursacademie Nederland. Wij verzorgen verschillende passende en praktijkgerichte trainingen en opleidingen door heel Nederland.

Uw praktijk centraal

Bestuursacademie Nederland is een praktijkopleider. Dat betekent dat uw dagelijkse praktijk centraal staat in onze opleidingen Beleid, Bestuur en Management. In de opdrachten die u van ons krijgt, wisselen theorie en praktijk elkaar af. Onze docenten beschikken over een ruime, brede praktijkervaring en kunnen u precies die kennis bijbrengen die voor u relevant is. Bovendien komen uw medecursisten uit dezelfde werkomgeving als u. U kunt ervaringen uitwisselen, met elkaar sparren en van elkaar leren. Zo heeft u optimaal rendement van een training of opleiding Beleid, Bestuur en Management van Bestuursacademie Nederland.

Ook maatwerk mogelijk

Voor een training of opleiding Beleid, Bestuur en Management van Bestuursacademie Nederland kunt u op verschillende locaties in Nederland terecht. Wilt u een aantal medewerkers dezelfde opleiding of training laten volgen op een locatie naar keuze? Dat is altijd mogelijk. Desgewenst verzorgen wij voor u een maatwerkversie op basis van een van de open trainingen of opleidingen uit ons aanbod. Geeft u de voorkeur aan een programma dat tot in de kleinste details aansluit op uw organisatie? Wij regelen het voor u. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.