banner

Opleidingen Verkiezingen

Training

Opleidingen en trainingen

De Tweede Kamerverkiezingen gaan gepaard met een gedegen voorbereiding en strakke organisatie. Stembureaus moeten worden aangestuurd. Bij eventuele onregelmatigheden die zich voor, tijdens of na het uitbrengen van de stemmen voordoen moeten maatregelen worden getroffen. Alleen met de juiste kennis in huis kan het stemmen soepel verlopen.

Verleent u uw medewerking aan de verkiezingen, dan moet u over alle vereiste kennis beschikken. Bestuursacademie Nederland zorgt daarvoor met verschillende opleidingen. Nieuwe stembureauleden maken we wegwijs in de wettelijke procedures en in de gang van zaken op een stembureau. Stembureauvoorzitters leren we hoe ze het stemmen in goede banen kunnen leiden. Organisatoren van verkiezingen praten we bij over wettelijke eisen en regelingen rondom stemdistrictindeling, kandidaatstelling en zetelverdeling. Ook de organisatie van verkiezingen en de inzet van campagnematerialen komen aan de orde.

Uw praktijk centraal

De praktijk staat in al onze opleidingen Verkiezingen centraal. Bestuursacademie Nederland gaat bovendien alleen in zee met docenten die zelf uit de praktijk van verkiezingen komen. Zij weten exact waar u in uw werk tegenaan loopt. Het voordeel daarvan is dat u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komt. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

We houden een scherp oog op de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. Daar stemmen we onze programma’s op af. In onze maatwerktrajecten gaan we nog een stapje verder. Zo kunnen we een variant op maat maken op basis van onze open trainingen en opleidingen. Geeft u de voorkeur aan een programma dat raakvlakken heeft met uw organisatie? Dat kan ook. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren