banner

Opleidingen Welzijn

Populaire opleidingen in dit vakgebied

HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

HBO Bacheloropleiding

Masteropleiding

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

MBO niveau

Opleidingen en trainingen

Sinds 1 januari 2015 moeten gemeenten er in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor zorgen dat mensen met een beperking de hulp krijgen die zij nodig hebben om te kunnen participeren in de samenleving, en zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Bent u Wmo-consulent of heeft u interesse om met Wmo aan de slag te gaan? Dan is het essentieel om over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Deze kunt u opdoen in een van onze opleidingen Welzijn.

De (communicatieve) vaardigheden die u zichzelf aanleert, helpen u om met uw cliënten oplossingsgerichte gesprekken te voeren. Ook reikt Bestuursacademie Nederland u handvatten aan om ingewikkelde vraagstukken en complexe situaties het hoofd te bieden.

Uw praktijk centraal

De kennis en vaardigheden die u opdoet, wilt u natuurlijk direct op uw werk kunnen toepassen. Dat wil Bestuursacademie Nederland ook. In onze opleidingen Welzijn draait het dan ook om uw praktijk. We werken bovendien uitsluitend met docenten die zelf uit de welzijnspraktijk komen. Dankzij hun rijke ervaring begrijpen zij waar u in uw werk tegenaan loopt. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

In al onze programma’s houden wij rekening met de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. U kunt een aantal medewerkers op een locatie naar keuze samen een programma laten volgen. Of wilt u een op maat gesneden traject volgen? Wij kunnen voor u een maatwerkvariant ontwikkelen van een van onze open trainingen en opleidingen. Wilt u liever een programma dat op uw organisatie is afgestemd? Dat kan ook. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren