banner

Opleidingen Werk en Inkomen

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Vaardigheden voor de Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening (JKSD)

6 dagen (Vak)opleiding

Actualiteitendag Juridisch ­Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening

Actualiteitendag

Masteropleiding

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

MBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Actualiteitendag

Opleidingen en trainingen

Gemeentelijke medewerkers moeten in toenemende mate mensen motiveren en stimuleren om in de arbeidsmarkt te participeren. Daar mogen de gemeenten van het Rijk mee experimenteren. Ze moeten daarbij wel extra aandacht geven aan burgers voor wie integreren en participeren problemen oplevert, bijvoorbeeld als er sprake is van een lichte handicap.
Bent u inkomensconsulent, klant/casemanager of kwaliteitsmedewerker? Dan mag de bijzondere bijstand geen geheimen voor u hebben. Ook moet u weten hoe controles worden uitgevoerd. Dergelijke thema’s komen aan bod in een training of opleiding Werk en Inkomen van Bestuursacademie Nederland.

Uw praktijk centraal

In een opleiding Werk en Inkomen Burgerzaken van Bestuursacademie Nederland draait het om uw praktijk. We werken bovendien uitsluitend met docenten die zelf uit de gemeentelijke praktijk komen en vertrouwd zijn op het terrein van Werk en Inkomen. Als geen ander begrijpen zij waar u in uw werk tegenaan loopt. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

In al onze programma’s houden wij rekening met de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. U kunt een aantal medewerkers op een locatie naar keuze samen een programma laten volgen. Voelt u misschien meer voor een maatwerktraject? Wij kunnen voor u een maatwerkvariant ontwikkelen van een van onze open trainingen en opleidingen. Wilt u liever een programma dat op uw organisatie is afgestemd? Dat kan ook. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren