banner

Opleidingen Ruimtelijk Domein

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Masteropleiding

HBO niveau

MBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Binnen het ruimtelijk domein volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. De verschillende deelgebieden integreren steeds meer en de vertrouwde procedures worden bijgesteld of geheel herzien. De klemtoon komt daarbij meer te liggen op initiatieven vanuit de burgers en minder op de plannen van het openbaar bestuur. Iedereen die in dit vakgebied werkzaam is, zal in deze veranderingen moeten meegaan. Zowel op ambtelijk als op bestuurlijk niveau.

Voor u, als ambtelijk of bestuurlijk medewerker die nauw verweven is met het ruimtelijk domein, is het cruciaal om de kennis die nu is vereist in huis te hebben. Dat geldt voor de wetten en regels, maar ook voor het eigen maken van nieuwe werkwijzen. Bestuursacademie Nederland biedt verschillende praktijkgerichte trainingen en opleidingen Ruimtelijk Domein, waarin u actuele, relevante kennis kunt opdoen.

Uw praktijk centraal

In alle opleidingen Ruimtelijk Domein draait het om uw praktijk. We werken bovendien uitsluitend met docenten die zelf uit uw werkveld komen. Als geen ander begrijpen zij welke kennis u op dit moment nodig heeft. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

Bij de opzet van onze programma’s houden wij rekening met de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. Wilt u een aantal medewerkers op één van onze leslocaties een passende training of opleiding laten volgen? Wij regelen het voor u. Ook ontwikkelen wij desgewenst een maatwerkvariant voor u op basis van een van onze open trainingen en opleidingen. Wilt u liever een programma dat op uw organisatie is afgestemd? Dat kan ook. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren