banner

Opleidingen Publiekszaken

Populaire opleidingen in dit vakgebied

HBO niveau

MBO niveau

(Vak)opleiding

Opleidingen en trainingen

De digitale revolutie brengt binnen publiekszaken ingrijpende veranderingen met zich mee. Overheidsinstanties worden daardoor uitgedaagd om hun dienstverlening anders in te richten en om de menselijke factor – die altijd nodig blijft – naar een hoger plan te tillen. Het face-to-facecontact met klanten wordt minder, maar de complexiteit neemt toe. Gemeenten sturen aan op meer zelfredzaamheid van de burgers. Daarnaast wordt het aanbieden van maatwerk essentieel. Dat vereist – meer dan ooit tevoren – optimale dienstverlening en vakmanschap. Publiekszaken staat aan het begin van een transformatie. Daarvoor wordt een beroep gedaan op de flexibiliteit van organisaties, management en medewerkers.

Werkt u op een afdeling Publiekszaken? Dan vragen de nieuwe ontwikkelingen om specifieke kennis en vaardigheden. Deze kunt u opdoen in een opleiding Publiekszaken van Bestuursacademie Nederland.

Uw praktijk centraal

In alle opleidingen Publiekszaken van Bestuursacademie Nederland gaan we uit van uw praktijk. Bovendien werken we uitsluitend samen met docenten die zelf uit het werkveld van publiekszaken komen. Zij weten exact wat er in uw vakgebied speelt en waar u tegenaan loopt. Ook de opdrachten halen de docenten rechtstreeks uit de praktijk. Zo komt u meteen tot de kern. Maar u kunt ook veel leren van uw medestudenten; zij komen immers uit dezelfde werkomgeving. Zo levert uw training of opleiding Publiekszaken het meeste rendement op.

Ook maatwerk mogelijk

Wilt u meerdere medewerkers dezelfde training of opleiding laten volgen op een locatie naar eigen keuze? Dan is een maatwerktraject misschien interessant voor u. Wij kunnen uit onze open trainingen en opleidingen een maatwerkversie destilleren, maar ook een programma ontwikkelen dat volledig is afgestemd op uw organisatie. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren