Strategische Personeelsplanning, 1-daagse training

In snel tempo inzicht in strategische personeelsplanning

Succesvol anticiperen op toekomstige knelpunten in uw personeelsbezetting
(Vak)opleiding
Bekijk kosten
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Hoe zorgt u dat afdelingen en medewerkers zijn afgestemd op de veranderingen in de organisatie en in de maatschappij? En hoe krijgt u meer grip op de kwaliteit en dynamiek van uw afdeling of organisatie in het licht van de toekomst? Deze training Strategische Personeelsplanning geeft u daarvoor in 1 dag de sturingsmogelijkheden en tools.

Uw resultaat

Deze interactieve training biedt u de expertise om strategische personeelsplanning succesvol in te zetten voor uw afdeling of organisatie. U krijgt handvatten om betere organisatieresultaten te behalen door de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment te plaatsen. U weet hoe u het potentieel van medewerkers beter kunt benutten en u kunt daardoor meer rendement behalen. U weet om te gaan met kostenbesparingen in tijden van krimp. U kunt begrip en draagvlak creëren bij noodzakelijke veranderingen.

Doelgroep

U bent leidinggevende op strategisch, tactisch of operationeel niveau of werkzaam als HR-adviseur.

Aanpak

In de training gaat u aan de slag met een praktische en beproefde methode die antwoord geeft op de vraag: hoe kunt u SPP succesvol toepassen om tijdig te zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats? U maakt een analyse van het gewenste en het aanwezige personeelsbestand en vertaalt de resultaten naar een plan van aanpak. U krijgt concrete tools aangereikt waarmee u zelf aan de slag gaat. Daarnaast leert u de meest cruciale do's en don'ts te vertalen naar uw team en organisatie.

Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen zullen worden behandeld:

  • Wat is SPP?
  • Waarom SPP?
  • Valkuilen in de praktijk voorkomen: aanpak SPP in 5 stappen
  • Strategische toekomstanalyse: hoe pakt u dat aan?
  • Het gewenste personeelsbestand in beeld (kwantitatief én kwalitatief)
  • Huidig personeel en potentieel scherp in beeld
  • 'Gap-analyse': wat is het gat tussen het gewenste en huidige personeelsbestand?
  • Plan van aanpak voor uw organisatie
  • Do's en don'ts voor borging en implementatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname 'Strategische Personeelsplanning, 1-daagse training' van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TSTP]
Deze training bestaat uit 1 dag. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 599,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.