Actualiteitendag Regelgeving, Bezwaar en Beroep

Uw kennis weer up-to-date

Verfris uw kennis over regelgeving en jurisprudentie
Actualiteitendag
1 Dag Dag 2 Regio's Bekijk kostenspecificatie
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Actuele kennis van regelgeving en jurisprudentie is onmisbaar voor de heffingsambtenaar. Maar hoe zorgt u dat u die kennis blijft opfrissen of vernieuwen? Tijdens onze jaarlijkse actualiteitendag staat juist dat centraal. Samen met u bespreken we de meest actuele ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving in het kader van bezwaar en beroep. Daarnaast leert u van en met elkaar door kennis en expertise in een interactieve setting door te nemen.

Uw resultaat

Na afloop van deze dag heeft u meer inzicht gekregen in actuele ontwikkelingen en wijzigingen in regelgeving en jurisprudentie over lokale belastingheffing. Daarnaast heeft u uw netwerk uitgebreid.

Doelgroep

U bent werkzaam binnen de lokale overheid en heeft te maken met regelgeving, bezwaar en beroep.

Aanpak

Samen met andere professionals gaat u aan de slag met actuele ontwikkelingen rondom de thema’s regelgeving, bezwaar en beroep. Met interactieve werkvormen verfrist u uw kennis over de onderwerpen. Er is mede daardoor voldoende ruimte om met en van elkaar te leren. Op die manier hernieuwt u niet alleen uw kennis, maar legt u ook meteen de basis voor een breder netwerk.

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wetswijzigingen
  • Redelijke termijn bezwaarafhandeling
  • Fiscale prejudiciële procedure
  • 900 verordeningen niet rechtsgeldig, hoe zit dat?
  • Wet dwangsom en ambtshalve ­vermindering
  • Jurisprudentie

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Regelgeving, Bezwaar en Beroep’ van Bestuursacademie Nederland.

Voor het volgen van deze actualiteitendag ontvangt u 2 FOLO®-PE-punten. Bestuursacademie Nederland mag deze punten toekennen, omdat zij door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geaccrediteerd is als opleidingsinstelling. CPION werkt samen met het Fiscaal Opleidingsoverleg Lokale Overheden (FOLO). Via www.cpion.nl kunt u met de webapplicatie FOLO®-ME uw punten registreren. Om van deze applicatie gebruik te maken dient u zich ook te registreren in FOLO®-ME via het CPION.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

Wilt u voor of na de zomer starten?

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start na de zomer. Nu starten? Ga dan naar deze opleiding met start voor de zomer.

Start voor de zomer
Close

Wilt u voor of na de zomer starten?

Iedere zomer actualiseren wij ons aanbod. Het programma van een training of opleiding kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knoppen aangeven of u de variant vóór of na de zomer wilt bekijken.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld € 35,-
Trainingskosten € 395,-
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 499,50

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 395,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren