Buitenlandse Brondocumenten

Het juist beoordelen en interpreteren van brondocumenten

Brondocumenten interpreteren en beoordelen?
Burgerzaken (Vak)opleiding
2 Dagen Dag 8 Regio's Bekijk kostenspecificatie
Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Voor het opmaken van een akte van de burgerlijke stand, het inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) of het wijzigen van gegevens in de BRP zijn in enkele gevallen documenten uit het buitenland noodzakelijk. Deze documenten moeten worden voorzien van een dubbele legalisatie of een apostilleverklaring. Behalve als de documenten zijn vrijgesteld van het legalisatievereiste. In uw functie is het van belang dat u deze documenten goed kunt beoordelen en interpreteren. Daarop is deze 2-daagse training, onderdeel van de opleiding Basisregistratie Personen, gericht. U doet de vereiste kennis op en kunt die na deze training direct in uw eigen werkomgeving benutten.

Uw resultaat

Na afloop van deze training kunt u brondocumenten interpreteren en beoordelen. U weet welke brondocumenten u kunt accepteren en welke gegevens u wel en niet mag overnemen. Tevens kunt u brondocumenten (laten) onderzoeken.

Doelgroep

U bent werkzaam op een afdeling Burgerzaken of Publiekszaken en u verricht of gaat werkzaamheden verrichten voor het actualiseren, invoeren of verwerken van de Basisregistratie Personen (BRP).

Aanpak

Met interactieve werkvormen gaat u onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag met het beoordelen en interpreteren van brondocumenten. Dit betekent dat in de training theorie wordt afgewisseld met uw eigen praktijkvoorbeelden. Wat u in deze 2 dagen leert, kunt u direct in uw werksituatie toepassen. Dat maakt deze korte, boeiende training extra aantrekkelijk.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Eerste inschrijving in de BRP
  • BRP-artikelen over brondocumenten
  • Vaststellen van de identiteit
  • Echtheidskenmerken identiteitsdocumenten
  • Legaliseren en verifiëren
  • Inschrijven asielzoekers
  • Buitenlandse brondocumenten

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Buitenlandse Brondocumenten’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Amsterdam

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Arnhem

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Den Haag

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Eindhoven

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Groningen

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Rotterdam

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Utrecht

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Donderdag Regio Zwolle
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld € 35,-
Trainingskosten € 899,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.093,-

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 899,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.