Actualiteitendag Bijzondere Wetten

Uw kennis weer up-to-date

035 - 7 604 850 Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven
 
Algemeen

U bent in uw organisatie betrokken bij de toepassing en uitvoering van bijzondere wet­geving. Voor uw functie is het van belang dat u de ontwikkelingen op dat gebied nauwlettend volgt. Daarom heeft Bestuursacademie Nederland deze actualiteitendag ontwikkeld voor medewerkers die zich bezighouden met bijzondere ­wetgeving. In één dag bent u weer op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en de laatste stand van zaken op het gebied van jurisprudentie.

Uw resultaat

Aan het einde van deze dag bent u volledig op de hoogte van de recente ontwikkelingen en wijzigingen rondom bijzondere wetten.

Doelgroep

U bent betrokken bij de toepassing van bijzondere wetten op uitvoerings- of beleidsniveau. Deze dag is ook geschikt als u bijgepraat wilt worden over de actualiteiten als aanvulling op een eerder gevolgde opleiding of training van Bestuursacademie Nederland.

Aanpak

Tijdens deze actualiteitendag behandelen we vanuit een praktische invalshoek de actuele stand van zaken op het terrein van de bijzondere wetten. Uw vragen worden beantwoord en uw kennis wordt opgefrist. Ook is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze actualiteitendag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wetswijzigingen en actualiteiten
  • APV en drugshandel (gebiedsverbod opleggen aan dealers) 
  • APV en Aso-wet
  • APV en Omgevingswet  
  • Actualiteiten vanuit de VNG

Certificaat

Na afloop van deze actualiteitendag ontvangt u het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Bijzondere Wetten’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2017 Dag Donderdag Regio Utrecht
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.