Bijscholingsdagen Gecertificeerd Auditor

Behoud de geldigheid van uw auditcertificaat

Behoud de geldigheid van uw auditcertificaat
035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Aan het auditcertificaat voor het Overheidsontwikkelmodel is een geldigheidsperiode gekoppeld van 2 jaar. Als u in de afgelopen jaren geen (OO-model) audit heeft uitgevoerd en toch de geldigheid van uw certificaat wilt garanderen, kunt u deelnemen aan deze bijscholingsdagen. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen rondom het Overheidsontwikkelmodel en u kunt daarnaast uw certificaat met 2 jaar verlengen.

Uw resultaat

Na afloop van deze training wordt uw auditcertificaat verlengd met een periode van 2 jaar.

Doelgroep

U bent tot auditor Overheidsontwikkelmodel opgeleid bij Bestuursacademie Nederland en u wilt de geldigheid van uw auditcertificaat behouden.

Aanpak

U heeft actuele kennis van het Overheidsontwikkelmodel en u heeft het model en de fasering ervan in de praktijk toegepast door middel van het uitvoeren van een verkorte audit. Ook heeft u in 'de keuken gekeken' op een afdeling van uw organisatie of op een afdeling van een medecursist. Naast de trainingsdag dient u rekening te houden met tijd die u zelf investeert in de praktijk. De training wordt uitgevoerd door ervaren praktijkdocenten van Bestuursacademie Nederland. Zij werken geruime tijd in de praktijk met het kwaliteitsmodel.

Studieprogramma

Programma

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Overheidsontwikkelmodel

  • Achtergronden van de veranderingen en ontwikkelingen
  • Methode en werkwijze
  • Veranderingen bij de organisatiegebieden
  • Invulling geven aan het gebied leren en verbeteren
  • Veranderde opzet van de resultaatgebieden
  • Consequenties voor het uitvoeren van positiebepalingen
  • Implementatie en verankering in de organisatie

Audit

  • Voorbereiding van een audit
  • Uitvoering audit
  • Rapporteren

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname 'Bijscholingsdagen Gecertificeerd Auditor' van Bestuursacademie Nederland. Met het behalen van deze training heeft u een 2-jarige verlenging van uw auditorencertificaat.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TBGA]
Deze training duurt 2 dagen.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 899,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.