Word Basis

De basisprincipes van Word in een praktijkgerichte training

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Het programma is gebruiksvriendelijk en veel functies spreken voor zich. Maar benut u de mogelijkheden van deze tekstverwerker wel optimaal? Deze training biedt u een eerste stap op weg naar professionele tekstverwerkingsvaardigheden. Bestuursacademie Nederland verzorgt deze training in samenwerking met businesspartner Computrain. Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. U bent daarmee verzekerd van de beste Word-training die er is.

Uw resultaat

Na deze training heeft u een stevige basis gelegd om met Word professioneel uit de voeten te kunnen. Uw aangeleerde vaardigheden kunt u direct concreet in uw eigen werkomgeving toepassen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor gebruikers van Word 2007, Word 2010, Word 2013 of Word 2016, die teksten moeten bewerken, opslaan en afdrukken in Word. De deelnemers moeten met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat ze de muis kunnen hanteren en weten hoe ze bestanden openen en sluiten. Wanneer u niet over deze vaardigheden beschikt, adviseren wij u de training Wegwijs op de Computer van Computrain te volgen.

Aanpak

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leert u de basis om goed te werken met Word. U leert bijvoorbeeld om tekst te typen en te verfraaien en af te drukken en daarin speciale tekens, zoals é, ö en € op te nemen. U kunt kiezen uit de Nederlandse of Engelse versie van het programma.

We maken gebruik van Word 2013. Werkt u met Word 2007, Word 2010 of Word 2016, dan is deze training ook geschikt voor u. Ook gebruiken we het meest actuele studiemateriaal, dat door specialisten is geschreven. Daarin zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen.
U beschikt over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Studieprogramma

Programma

Dit programma wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Kennismaken met Word

 • Nieuwe documenten maken
 • Documenten openen, opslaan

Invoegpunt verplaatsen en tekst invoeren

 • Invoegpunt verplaatsen en tekst typen
 • Nieuwe regel, alinea en pagina
 • Hoofdletters typen
 • Speciale tekens typen
 • Symbolen invoegen
 • Datum en tijd invoegen

Tekst selecteren, kopiëren en verplaatsen

 • Tekst selecteren
 • Tekst verwijderen
 • Acties ongedaan maken
 • Tekst kopiëren en verplaatsen
 • Het Office Klembord
 • Zoeken en vervangen

Tekst afdrukken

 • Afdrukvoorbeeld
 • Meer dan 1 pagina bekijken
 • Papierinstellingen wijzigen

Tekens opmaken

 • Tekst vet maken en vet verwijderen
 • Onderstrepen en/of cursiveren

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname 'Word Basis'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-POW13A]
Deze training duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 295,50
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.