Werken met de UAV

Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer

Ruimtelijk Domein Training
Bekijk kostenspecificatie
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

De UAV (Uniforme Administratieve Voorwaarden) zorgen voor duidelijkheid en vereenvoudiging van contracten en verbetert daarmee de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Gaat u werken met de UAV, of heeft u al ervaring en wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten? Dan is deze training zeer geschikt voor u. U krijgt inzicht in de UAV en gaat deze in de praktijk toepassen. Zo gaat u onder andere in op aansprakelijkheidsbeperkingen, het verrekenen van meer- en minderwerk en juridische consequenties bij geschillen.

Uw resultaat

Deze training biedt u inzicht in de UAV en de toepassing ervan in de praktijk. Na afloop kent u de rechten en plichten van de betrokken partijen en wat dat inhoudt voor uw functie. U heeft een duidelijk beeld van het proces van oplevering. Daarnaast heeft u inzicht in juridische aspecten bij aansprakelijkheid voor schade en gebreken. Ook kent u de uitgangspunten wat betreft vrijkomende bouwstoffen.

Doelgroep

U bent werkzaam in de B&U- of GWW-sector en betrokken bij de voorbereiding, uitvoering of begeleiding van bestekken waaraan de UAV ten grondslag ligt. U bent bijvoorbeeld een projectmanager, projectleider, (hoofd)uitvoerder, calculator of directievoerder. U heeft een achtergrond op minimaal MBO-niveau.

Aanpak

De training wordt gegeven door specialisten uit het veld. Zij hebben veel praktijkervaring en begeleiden u uitstekend bij het begrijpen en toepassen van de UAV. De behandelde kennis wordt toegepast in casuïstiek, waarbij u ingaat op het bestek, meer- en minderwerk, aansprakelijkheid en oplevering. Er is voldoende tijd om tijdens de bijeenkomsten eigen casuïstiek in te brengen. U kunt dus direct aan de slag met uw persoonlijke leervragen en dit vertalen naar effectiviteit in uw praktijk.

Om u te ondersteunen bij het eigen maken van de lesstof, maakt u tijdens en na de training gebruik van onze ‘memotrainer’ op de online leeromgeving. In deze leeromgeving vindt u ook andere informatie voor deze training.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Rechten en plichten van betrokken partijen
  • Aanvang van het werk
  • Bestek en tegenstrijdigheden
  • Bouwstoffen
  • Meer- en minderwerk
  • Aansprakelijkheid voor schade en gebreken
  • Onvoldoende werk
  • Opneming en oplevering

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Werken met de UAV’.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen. De training wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagvariant heeft 2 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur. De avondvariant heeft 4 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 596,-
Trainingsmateriaal: € 70,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 596,-
Trainingsmateriaal: € 70,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren