Social Media

Integreer social media in uw markering- en communicatiestrategie

Training
Bekijk kosten
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Het landschap van social media verandert continu en breidt zich gestaag uit. Maak tijdens deze praktische training Social Media kennis met alle facetten van social media, zoals social media monitoring, webcare, user generated content en community management. U leert aan de hand van concrete en praktische tools social media succesvol te integreren binnen uw marketing- en communicatiestrategie.

Uw resultaat

Na deze training bent u op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in social media. U kunt met deze kennis anticiperen op veranderingen en social media op een goede manier inzetten voor uw organisatie. U leert ook om de inzet van social media te monitoren en aan te passen voor een optimaal effect.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online marketing, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers, sitemanagers.

Aanpak

In deze training leert u door te doen. Omdat u door deze aanpak voor een belangrijk deel tijdens uw werk leert, zet u snel de juiste stappen. U werkt tijdens de training aan praktijkopdrachten waarmee u direct leert om social media in te zetten voor uw organisatie. De training wordt verzorgd door ervaren praktijkdocenten die het vak verstaan. Zij helpen u verder met de juiste tips, inzichten en ervaringen uit de praktijk.
In de training wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. In de online leeromgeving vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft voor de training, zoals praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie.

Studieprogramma

Programma

In de training komende volgende onderwerpen aan de orde:

Socialmediatrends

  • Socialmediakanalen
  • Inzicht in ontwikkelingen
  • Trends in social media
  • Anticiperen op veranderingen

Socialmediamanagement

  • Activeren van uw socialmedia-omgeving
  • Social media monitoring tools
  • Community management

Social media binnen de organisatie

  • Social Business
  • Organisatorische consequenties
  • Leidraad intern beleid

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Social Media'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TSCM]
Deze training duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.485,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.