SharePoint 2013 Content Management Advanced

Intensieve SharePoint-training voor contentmanagers en redacteuren

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

In deze praktijkgerichte 2-daagse training krijgt u geavanceerde kennis en vaardigheden aangereikt om een contentmanagementsysteem onder SharePoint professioneel te beheren zonder dat het een technisch verhaal wordt! Vooral voor contentmanagers en redacteuren is het erg interessant om deze training te volgen. Bestuursacademie Nederland verzorgt deze training in samenwerking met businesspartner Computrain. Computrain bezit de officiƫle Microsoft Gold Learning Competency. Daarmee bent u verzekerd van de beste SharePoint-training die er is.

Uw resultaat

Na deze training bent u geheel thuis op het terrein van SharePoint. U hebt alle vereiste kennis opgedaan en u bent in staat om die in uw eigen werkomgeving professioneel toe te passen.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor contentmanagers of redacteuren met fundamentele kennis van contentmanagement in een SharePoint-omgeving. Om deze training met goed gevolg te volbrengen, is voorkennis op het niveau van de training SharePoint 2013 Content Management Fundamentals gewenst.

Aanpak

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk voortdurend worden afgewisseld, leert u een contentmanagementsysteem onder SharePoint professioneel te beheren. U leert alles op het gebied van site-architectuur, sitemanagement, werken met My Site, sjablonen, workspaces en machtigingen.

In de training komen louter functionele aspecten aan bod. Technische aspecten van het beheer van een SharePoint-omgeving daarentegen komen in onze SharePoint-beheertrainingen aan de orde.

In de training wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt dat door onze specialisten is ontwikkeld. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Studieprogramma

Programma

De training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Site-architectuur

 • Sites, subsites en site collections
 • Sites in een MOSS-omgeving

Sitemanagement

 • DefiniĆ«ren van een site-indeling
 • Wijzigen Top Link-menu en Quick Launch-menu

Geavanceerd beheer van documenten

 • Inhoudsbeheer
 • Snelonderdelen

My Site

 • Openen My Site
 • My Profile

Sitesjablonen

 • Webdatabase voor projecten

Werkruimten (workspaces)

 • Document- en vergaderwerkruimte

Web Part Pages

 • Maken van pagina's met webonderdelen (Web Parts)

Machtigingen

 • Machtigingen instellen op een site
 • Lijsten
 • Bibliotheken

SharePoint Workspace

 • Werken met SharePoint Workspace
 • Synchroniseren content

Persoonlijke instellingen

 • Mijn instellingen

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname 'SharePoint 2013 Content Management Advanced'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-PSP13A]
Deze training duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 816,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.