PowerPoint Basis

Praktijkgerichte training voor PowerPoint-gebruikers

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

In deze training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire technieken van PowerPoint, het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld. U krijgt inzicht in de structuur van dit programma en u leert hoe u een aantrekkelijke, aansprekende en overtuigende presentatie kunt maken. Bestuursacademie Nederland verzorgt deze training in samenwerking met businesspartner Computrain. Computrain bezit de officiƫle Microsoft Gold Learning Competency. U bent daarmee verzekerd van de beste PowerPoint-training die er is.

Uw resultaat

Na deze training bent u in staat om een professionele, duidelijke PowerPoint-presentatie te maken. De kennis die u opdoet, kunt u direct concreet in uw eigen werkomgeving toepassen.

Doelgroep

Gebruikt u PowerPoint 2007, PowerPoint 2010, PowerPoint 2013 of PowerPoint 2016 en wilt u uw presentaties aantrekkelijker maken? Dan zult u van deze training veel profijt hebben. Om deze training te kunnen volgen moet u met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat u kunt werken met de muis en dat u weet hoe u bestanden opent en sluit. Als u deze vaardigheden niet heeft, adviseren wij u eerst de training Wegwijs op de Computer te volgen. Kennis op het gebied van Word Basis wordt aanbevolen.

Aanpak

Theorie en praktijk worden in deze klassikale training afgewisseld. U leert presentaties te maken die bestaan uit tekst, tabellen, grafieken en diagrammen, tekenobjecten, afbeeldingen, audio en video. Daarnaast komt het structureren en afwerken van een diavoorstelling aan bod.
U kunt kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. We gebruiken PowerPoint 2013. Werkt u met PowerPoint 2007, PowerPoint 2010 of PowerPoint 2016, dan is deze training ook geschikt voor u. U kunt putten uit het meest actuele studiemateriaal dat door specialisten is geschreven. Daarin zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft, plus aanvullende informatie.

Studieprogramma

Programma

Deze training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Kennismaken met PowerPoint

 • Gebruik van thema en sjabloon
 • Weergaven in PowerPoint

Een presentatie maken

 • Opslaan, openen en sluiten

Tekst

 • Invoeren, opmaken en wijzigen

Tabellen

 • Invoegen en opmaken

Grafieken

 • Invoegen, bewerken en opmaken

SmartArt

 • Invoegen en opmaken

Afbeeldingen, audio en video

 • Afbeeldingen invoegen en bewerken
 • Audio en video invoegen

Tekenobjecten

 • Lijnen, pijlen, vormen invoegen
 • Tekenobjecten verplaatsen, aanpassen en opmaken

Een presentatie structureren en afwerken

 • Diavolgorde bepalen
 • Kop- en voetteksten maken
 • Afdrukmogelijkheden voor dia's of hand-outs

Een diavoorstelling houden

 • Starten en navigeren
 • Presentatorweergave

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname 'PowerPoint Basis'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-POP13A]
Deze training duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 616,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.