Personal Branding, 1-daagse training

De kracht van succesvol profileren

De kracht van succesvol profileren
035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Ieder persoon heeft unieke talenten. Zij onderscheiden u van de rest van de mensen. Door deze talenten goed in te zetten kunt u het werk doen waar u goed in bent, waar u plezier in heeft en waarin u tot uw recht komt. Personal branding is het nadrukkelijk in de markt zetten van uw talenten; uzelf tonen als een sterk merk. Anderen krijgen daardoor een compleet en sterk beeld van u als uniek persoon. Wilt u leren hoe u zich met succes kunt profileren? Deze inspirerende training helpt u binnen 1 dag op weg.

Uw resultaat

Na afloop van deze training komt u krachtig en authentiek over. Daarmee kunt u zich beter profileren in uw huidige baan. U bent zich bewust van de waarde van uw eigen merk en gaat deze onderzoeken. Hierdoor kunt u zich beter presenteren in uw werk, tijdens een sollicitatie of tijdens het netwerken.

Doelgroep

U wilt sterker staan binnen uw huidige positie en werkplek of u bent op zoek naar een baan en werkzaamheden die bij u passen.

Aanpak

Tijdens deze interactieve training krijgt u volop de gelegenheid eigen praktijkvoorbeelden en cases in te brengen. Op deze manier stemmen we de training optimaal af op uw persoonlijke situatie.

Studieprogramma

Programma

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Personal branding, de persoon als merk
  • Bewust worden van de waarde van een eigen merk
  • Onderzoeken van uw eigen merk
  • Onderscheidend vermogen van uzelf
  • Communiceren van uw merk
  • Toetsen van uw merk
  • Zelfpresentatie en profilering

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname 'Personal Branding, 1-daagse training' van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TPB]
Deze training duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen

Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring

10
Personal Branding, 1-daagse training
10 10

Een prettige en inspirerende opening naar 'het merk ik'. Door de kortere duur (1 dag) wel echt een start, zeker geen afgerond proces, maar voldoende houvast om verder te gaan. Een prettige groep op de dag helpt (in mijn geval was ik daar erg tevreden over).

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.