PHB BOA Domein I – Module 4

Uw kennis up-to-date over dienstverlening en calamiteiten

Training
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Bent u werkzaam als BOA in domein I? Om ervoor te zorgen dat u aan de kwaliteitseisen binnen uw vakgebied blijft voldoen, bent u verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) te volgen. Tijdens deze opleiding volgt u een viertal verplichte modules gedurende de 5 jaar dat uw BOA-akte geldig is. Dit komt neer op in ieder geval één deel per jaar. In deze module komt onder andere het adequaat optreden bij incidenten en calamiteiten aan bod. Zo leert u helder communiceren met de meldkamer, de politie en uw collega’s. Daarnaast bereidt de training u uitstekend voor op het examen van ExTh.

Uw resultaat

Na het succesvol afleggen van alle verplichte onderdelen van het programma van PHB domein I kunt u conform het beleid uw BOA-taak naar behoren uitvoeren. Na afronding van deze training en de bestudering van het studiemateriaal bent u in staat om het verplichte examenonderdeel succesvol af te sluiten. Ook kunt u alles wat u geleerd heeft direct toepassen in de praktijk. Na afloop van de module kunt u toezien op de orde en veiligheid in het publieke domein. U bent in staat om adequaat op te treden bij incidenten en calamiteiten, en zo nodig back-up te regelen. U kunt helder communiceren met de meldkamer, de politie en uw collega’s. Hierbij creëert u een veilige werksituatie voor uzelf en andere betrokkenen.

Doelgroep

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in de Openbare ruimte domein 1? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein 1 te volgen.

Aanpak

Elk studiejaar wordt een deel van de PHB georganiseerd. Dat houdt in dat u in principe 1 module per jaar volgt in de vorm van een training. De training wordt in een dagvariant aangeboden, waarbij u 2 bijeenkomsten heeft van 09.30 uur tot 16.30 uur. Er vindt 1 bijeenkomst per week plaats.

Tijdens dit onderdeel van de PHB houdt u zich met name bezig met het optreden en handelen bij ongevallen en calamiteiten en bij dienstverlening. in De bijeenkomsten zijn ingericht op basis van de praktische toepasbaarheid van de theorie. Daarom wordt er veel geoefend met eigen voorbeelden uit de praktijk. U volgt het programma samen met andere deelnemers die elk hun eigen ervaringen hebben. Zo kunt u leren van de praktijkvoorbeelden van anderen en kunt u elkaar inspireren. Bovendien sluiten de trainingen van Bestuursacademie Nederland aan op de vastgestelde exameneisen van ExTh.

Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen in deze module aan bod:

  • Optreden bij incidenten en calamiteiten
  • Gesprekstechnieken
  • Het inschakelen van back-up: politie, collega’s of de meldkamer
  • Maken van een rapportage
  • Dienstverlenend optreden

Certificaat

Na het volgen van deze training kunt u zich aanmelden voor het examen bij ExTh. Hiervoor dient u zelf in te schrijven. De kosten voor het examen betaalt u ook rechtstreeks aan ExTh. Zie voor meer informatie over data en tarieven: www.exth.nl U wordt getoetst door middel van een praktijkexamen. Ook moet u een rapportage schrijven. Na afronding van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de training.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.