PHB BOA Domein I - Module 3

Kennis up-to-date over sanctionerend optreden

PHB BOA Domein I - Module 3

Kennis up-to-date over sanctionerend optreden

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u werkzaam als BOA in domein I? Om ervoor te zorgen dat u aan de kwaliteitseisen binnen uw vakgebied blijft voldoen, bent u verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) te volgen. Tijdens deze opleiding volgt u een 4-tal verplichte modules gedurende de 5 jaar dat uw BOA-akte geldig is. Dit komt neer op in ieder geval 1 deel per jaar. In deze module leert u om adequaat op te treden bij incidenten en calamiteiten, en waar nodig back-up te regelen. Zo creëert u een veilige werksituatie voor uzelf en andere betrokkenen. Deze training bereidt u uitstekend voor op het examen van ExTh.

Uw resultaat

Na het succesvol afleggen van alle verplichte onderdelen van het programma van PHB domein I kunt u conform het beleid uw BOA-taak naar behoren uitvoeren. Na afronding van deze training en de bestudering van het studiemateriaal bent u in staat om het verplichte examenonderdeel succesvol af te sluiten. Ook kunt u alles wat u geleerd heeft direct toepassen in de praktijk. Zo bent u in staat om te bepalen of er schuld aan een strafbaar feit is, kunt u de rechten van de verdachte omschrijven en weet u het doel en de eisen van een proces-verbaal. U weet precies wie waarvoor bevoegd is en welke vervolgstappen er in elke situatie genomen moeten worden.

Doelgroep

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in de Openbare ruimte domein I? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente- Her en Bijscholing (PHB) voor domein I te volgen.

Aanpak

Elk studiejaar volgt u in principe 1 module van het totale aanbod op het gebied van permanente her- en bijscholing. In deze training oefent u effectief met theorie en praktijkvragen die representatief zijn voor het landelijk examen van ExTH. Daarnaast wordt u via onze speciaal ingerichte online leeromgeving goed begeleid en voorbereid.

Tijdens dit onderdeel van de PHB wordt u getraind in het aanspreken van (mogelijke) overtreders, het beoordelen van een handhavingssituatie, het vaststellen of men bevoegd is op te treden en het afhandelen van de betreffende situatie. Tijdens de bijeenkomsten wordt er veel geoefend met eigen voorbeelden uit de praktijk. Zo kunt u leren van de praktijkvoorbeelden van anderen en kunt u elkaar inspireren. Bovendien sluiten de trainingen van Bestuursacademie Nederland aan op de vastgestelde exameneisen van ExTh.

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Stappenplan Doel - Aanpak - Analyse
  • Stappenplan Uitvoering
  • Houding en uitstraling
  • ABC-gedrag
  • Het invullen van de combibon

Certificaat

Na het volgen van deze training kunt u zich aanmelden voor het examen bij ExTh. Hiervoor dient u zelf in te schrijven. De kosten voor het examen betaalt u ook rechtstreeks aan ExTh. Zie voor meer informatie over data en tarieven: www.exth.nl. U wordt getoetst door middel van een praktijkexamen, waarin de kandidaat toont hoe hij op de juiste wijze optreedt in een praktijkcase met een acteur. Daarnaast moet een combibon worden ingevuld. U ontvangt tevens een bewijs van deelname na afronding van de training.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

  • 22 en 29 november 2018
  • 6 en 13 mei 2019

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-

Trainingskosten: € 749,-

Trainingsmateriaal: € 79,50

Reprorechten: € 15,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

PHB BOA Domein I - Module 3

Kennis up-to-date over sanctionerend optreden

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Bent u op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek uw wensen met een van onze  opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op uw vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we u dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.