Overtuigingskracht

Met meer overtuigng meer invloed op andere mensen

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Hoe kunt u uw omgeving op een positieve wijze overtuigen? Daarop is deze boeiende training gericht. U toetst hoe overtuigend u bent, maakt kennis met verschillende beïnvloedingsstijlen en leert hoe u die in uw eigen praktijk kunt toepassen. Het trainingsprogramma bestaat uit diverse speelse, effectieve oefeningen, waaruit u een optimaal rendement kunt halen. Na de training heeft u maximaal aan overtuigingskracht gewonnen. Niet alleen u, maar ook uw omgeving zal dat duidelijk merken.

Uw resultaat

Na deze training bent u ervan doordrongen waarom overtuigen zo'n belangrijke vaardigheid is. U kent de kenmerken van overtuigend gedrag. In uw eigen werkomgeving weet u hoe u op een beïnvloedingssituatie een passende strategie kunt toepassen om mensen mee te krijgen. Daarnaast bouwt u aan betere onderlinge relaties en u krijgt meer gedaan in minder tijd.

Doelgroep

Voor iedereen die bewuster zijn omgeving op een overtuigende manier wil beïnvloeden is deze training zeer interessant. De training wordt gegeven op HBO-niveau.

Aanpak

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Op basis hiervan stemt de trainer de oefeningen en opdrachten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Zo wordt een maximaal leereffect gerealiseerd.

Tijdens de training leert u op interactieve wijze de belangrijkste technieken die u helpen uw omgeving op een positieve wijze te overtuigen. U ontdekt uw eigen beïnvloedingsstijl en experimenteert met het toepassen van andere stijlen. Met behulp van diverse werkvormen werkt u aan uw persoonlijk inzicht en aan vaardigheden die u direct overtuigender maken. Daarbij kunt u elke gewenste praktijksituatie spelen met een ervaren trainingsacteur. Deze is in staat gerichte, inspirerende feedback te geven. U kunt experimenteren met een andere benadering en nieuw gedrag. Zo doet u ideeën en inspiratie op voor uw rol in uw eigen werkomgeving.

Tijdens het hele trainingstraject tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Studieprogramma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Overtuigingskracht

 • Wat is overtuigingskracht?
 • Hoe overtuigend bent u?
 • Belangrijke aspecten van overtuigen

Overtuigen en beïnvloeden

 • Anderen meevoeren in uw argumentatie
 • Beïnvloedingsstijlen
 • Effect beïnvloeding op de gesprekspartner
 • Verbale en non-verbale beïnvloeding
 • Durven confronteren

Beïnvloedingsstrategie

 • Wat is uw doel?
 • Keuze beïnvloedingsstijl
 • Beïnvloedingsstrategieën

Praktijkcases

 • Beïnvloeden in onderhandelingen
 • Omgaan met conflicten

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname 'Overtuigingskracht'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TOT]
Deze training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.390,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.