Mindfulness

Een waardevolle en zeer praktijkgerichte training

Ontwikkelen van mindfulness: leven in het hier en nu
Persoonlijke Effectiviteit Training
Bekijk kostenspecificatie
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Bent u vaak in gedachten met iets anders bezig dan waar u op dat moment eigenlijk mee bezig bent? Of bent u langer van slag dan u wilt als er iets vervelends gebeurt? Dan is deze training een goede keuze. Bij mindfulness bent u zich bewust van de ervaring zoals die zich voordoet, zonder oordeel. Na afloop van deze training heeft u meer rust en zelfvertrouwen, waardoor u betere resultaten behaalt.

Uw resultaat

U kunt concreet aan de slag met mindfulness in uw dagelijkse werk en leven. Hierdoor nemen uw impact, veranderkracht en creativiteit toe. U werkt met meer focus en bent aanwezig in het hier en nu. Daarnaast luistert u beter, ziet u wat nodig is in een gegeven situatie en heeft u meer zelfvertrouwen.

Doelgroep

U bent geïnteresseerd in werken en communiceren vanuit een grondhouding van aandacht en ontspanning. U wilt in een intensieve training werken aan het ontwikkelen van deze grondhouding van rust en balans.

Aanpak

In deze training helpt de trainer u om meer zelfvertrouwen en rust te krijgen. Op basis van uw intake richt hij zich op uw persoonlijke ontwikkeling. Door de kleine groep kan de trainer u veel persoonlijke aandacht geven. De training zelf is bijzonder interactief. Ervaringsgerichte, lichaamsgerichte en bewustzijnsgerichte oefeningen wisselen elkaar af. Zo leert u om mindfulness toe te passen in uw werk en dagelijks leven.

Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Wat is (het doel van) mindfulness

 • Essentie mindfulness
 • Meer focus in het hier en nu
 • Meer zelfvertrouwen
 • Verhogen van resultaten door rust

Hoe pas ik mindfulness toe

 • In mijn gedrag
 • In mijn manier van werken
 • In mijn manier van communiceren
 • In het dagelijks werk en leven
 • Om stress te voorkomen
 • Bij het omgaan met conflicten

Oefeningen en tips

 • Ervaringsgerichte oefeningen
 • Lichaamsgerichte oefeningen
 • Bewustzijnsoefeningen
 • Concrete tips in praktijksituaties

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Mindfulness’.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 4 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.990,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 1.990,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren