Masterclass Bedrijfskundig Procesmanagement

Kort afgerond programma op Masterniveau

035 - 7 604 850 Download brochure

Direct inschrijven

 
Algemeen

Tijdens deze unieke Masterclass leert u de interne performance van uw organisatie te verbeteren. U krijgt actuele inzichten in procesbeheersing en hoe u dit kunt doorvoeren vanuit een integrale bedrijfskundige aanpak. Doordat u het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk ziet u direct effect in uw eigen werkomgeving.

Doelgroep

U bent hoger opgeleid en heeft de ambitie zich op Masterniveau verder te ontwikkelen op het gebied van bedrijfskundig procesmanagement.

Doel en opzet

Vanuit een integrale bedrijfskundige aanpak gaat u aan de slag met de optimalisering van interne bedrijfsvoering, gericht op procesverbetering. U krijgt helder inzicht in interne processen, zodat u uw organisatie optimaal en met succes kunt besturen. Deze interessante Masterclass kent een bijzonder praktijkgerichte aanpak. U gaat aan de slag met diverse praktijkopdrachten en voert leerzame en inspirerende discussies met uw medestudenten. De Masterclass wordt geleid door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk van procesverbetering. In de opleiding maakt u gebruik van de meest actuele literatuur en heeft u toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Voorbereiding en studiebelasting

Uw studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau door onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclass ook deel van uitmaakt. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling. Zie Praktische informatie voor de voorwaarden.

Studieprogramma

Programma

Deze Masterclass wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Integraal procesmanagement

 • Bedrijfsprocessen identificeren
 • Kritieke processen vastleggen
 • Analyseren van bedrijfsprocessen
 • Beoordelen van processen

Procesverbetering en -vernieuwing

 • Procesverbetering en -vernieuwing
 • Business Process Redesign
 • Optimaliseren en verbeterpunten vaststellen
 • Borging van verbeteringen

Operations management

 • Operationele planning en organisatie
 • Productie en productiviteit
 • Project- en programmamanagement
 • Forecasting

Besturen en beheersen van processen

 • Effectieve stuurgrootheden vaststellen
 • Besturen en beheersen: balanced scorecard
 • Interne en externe evaluatie
 • Meten en registreren
 • Informatievoorziening en -management
 • Integrale procesbeheersing

Diploma

U rondt deze boeiende Masterclass af met een case. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het diploma 'Masterclass Bedrijfskundig Procesmanagement'.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt dit programma ook op afstand volgen op basis van e-Learning (zie voor meer informatie Praktische informatie).

Let op: voor deze actualiteitendag is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 2.490,-
Studiemateriaal: € 250,-
Eindopdracht: € 295,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.