Klantgerichte Adviesrapporten Schrijven

Overtuig uw klanten met duidelijke adviesrapporten

Zeer praktijkgerichte training
035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Wilt u uw klanten graag overtuigend adviseren in een helder, toegankelijk en bondig geschreven rapport? Dat kunt u zich in deze praktijkgerichte training eigen maken. U leert hoe u uw rapporten goed opbouwt, prettig leesbaar maakt en kernachtig formuleert. U zorgt ervoor dat uw rapport uw klanten overtuigt van uw deskundigheid.

Uw resultaat

Na afloop van deze training weet u hoe u efficiënt en klantgericht een rapport schrijft. U onderbouwt uw boodschap goed, zorgt voor overzicht en formuleert uw tekst helder en bondig. Daarbij zult u merken dat klanten uitstekend met uw adviestekst uit de voeten kunnen en op basis daarvan gemakkelijker beslissingen nemen.

Doelgroep

Voor adviseurs die adviesrapporten opstellen, voor klanten of voor de eigen (overheids)organisatie is deze training erg interessant. De training wordt gegeven op HBO-niveau.

Aanpak

In deze praktijkgerichte training krijgt u via inspirerende en verrassende werkvormen nieuwe inzichten en praktische handvatten voor uw eigen adviesrapport. U leert scherpe vragen te stellen zonder al te snel conclusies te trekken. Daarnaast leert u om vanuit het perspectief van de klant te denken en te schrijven. Met de andere deelnemers wisselt u ideeën uit en u geeft en ontvangt van elkaar en van de trainer feedback op uw eigen teksten. U zult merken dat u daar veel inspiratie uit haalt.

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. De trainer analyseert dit intakeformulier en gebruikt het als voorbereiding op de 2 dagen. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd.

Tijdens het trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect. Hier vindt u aanvullende oefeningen en informatie en kunt u communiceren met de andere deelnemers en de trainer.

Studieprogramma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Van adviesopdracht naar adviesrapport

  • Snel en systematisch van adviesopdracht naar adviesrapport
  • Verschillende adviesvragen onderscheiden

Tekstopbouw en schrijftechnieken

  • Koppel uw adviesvraag aan een logische, vaste tekstopbouw
  • Handige schrijftechnieken toepassen
  • Informatie selecteren uit een grote hoeveelheid materiaal

Aansluiten bij uw klant

  • Met uw schrijfstijl aansluiten bij uw klant
  • Overtuigend, helder en bondig schrijven

Uw eigen adviesrapport

  • Tips en tricks voor uw eigen adviesrapporten

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname 'Klantgerichte Adviesrapporten Schrijven'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TKA]
Deze training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.