Introductie Social Media

Maak kennis met social media

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn zijn de grootste social media in Nederland. Daarnaast kunnen andere social media als Google+, Instagram en Pinterest ook interessant voor uw organisatie zijn. Tijdens deze praktische introductietraining over social media komen de belangrijkste en handigste social media aan de orde. Een must voor iedere communicatieprofessional en marketeer: reis mee naar het social web.

Uw resultaat

U bent in 1 dag helemaal bij met alle trends, mogelijkheden en risico’s van social media.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk aan de slag gaat met social media, zoals marketing-, pr- en communicatiemedewerkers. De training is gericht op de praktijk.

Aanpak

Tijdens de training werkt u aan de hand van concrete oefeningen. De ervaren trainers zijn in staat om uw leerpunten scherp te krijgen. In de training wordt gebruikgemaakt van praktijk­gericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. In de online leeromgeving vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft tijdens de training, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Vanzelfsprekend kunt u via de leeromgeving ook communiceren met uw medestudenten en trainer.

In de training wordt gebruikgemaakt van praktijk­gericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. In de online leeromgeving vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft voor de training, zoals praktijk­opdrachten en extra praktijkinformatie.

Studieprogramma

 

Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Trends en ontwikkelingen
 • Belangrijke social-medianetwerken
 • Do’s en don’ts in social media
 • Omgaan met snel veranderende ­omgeving
 • Social-mediamogelijkheden
 • Content delen
 • Laat zien en horen wie u bent
 • Laat zien wie u kent
 • Local based services
 • Risico’s
 • Opletten met ‘te snelle’ social media
 • Bewust toepassen van social media

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Introductie Social Media’.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TISM]
Deze training duurt 1 dag. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten:    € 575,-
Trainingsmateriaal:    € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.