IPMA D Project Management

Praktijkgerichte training met officiële IPMA-certificering

Praktijkgerichte training met officiële IPMA-certificering
HBO niveau
Bekijk kosten
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Als u uw competenties op het gebied van projectmanagement wilt ontwikkelen en toetsen aan een beroepserkenning, dan is deze opleiding een goede keuze. Een IPMA-certificering is een externe beoordeling van uw projectmanagementcompetenties. Deze certificering biedt u uitstekende mogelijkheden om door te groeien in het vakgebied projectmanagement, om zo aan uw carrière te werken. U sluit de training IPMA D Project Management af met de officiële en internationale certificering IPMA D. Bestuursacademie Nederland biedt deze training aan in samenwerking met onze businesspartner ISES.

Uw resultaat

Nadat u deze zeer praktijkgerichte training heeft gevolgd, bent u helemaal vertrouwd met een combinatie van zowel harde (instrumentele) als zachte (sociale) aspecten van het vakgebied projectmanagement. Dit conform de officiële IPMA-richtlijnen. IPMA is een internationale beroepsvereniging en actief in meer dan 40 landen. IPMA heeft brancheonafhankelijke internationale projectmanagementcompetenties ontwikkeld. De IPMA-examens worden in Nederland afgenomen door IPMA Certificering Nederland. IPMA-certificering is een externe beoordeling van uw projectmanagementcompetenties, die uitstekende mogelijkheden biedt om door te groeien in het vakgebied projectmanagement. Zo kunt u een flinke impuls aan uw carrière geven.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor (aankomend) teamleiders, projectleiders of -medewerkers die IPMA D-gecertificeerd willen worden.

Aanpak

De training is praktisch en biedt inzicht in uw dagelijkse projectmanagementomgeving. Daarnaast vindt er een externe beoordeling van uw projectmanagementcompetenties plaats. U ontwikkelt praktijkgerichte kennis van zowel harde projectmanagementmethoden en -technieken als zachte vaardigheidsaspecten, die u direct gaat toepassen in uw dagelijkse werk.
U kunt putten uit het meest actuele studiemateriaal, dat perfect is afgestemd op de exameneisen en de ontwikkeling van uw competenties.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Richten en inrichten: opstarten en inrichten van het project met het oog op een effectieve beheersing en communicatie in relatie tot de businesscase en de belangen van de diverse stakeholders
  • Geld in projecten: financiële basiskennis (balans, winst- en verliesrekening) en ondersteuning voor investeringsbeslissingen (businesscase)
  • Tijd in projecten: opzetten van een productgerichte planning, netwerkplanning, planningstechnieken, Earned Value Analysis
  • Leiderschap en gedrag: leiderschapsmodellen, groepsvorming en groepsdynamica, motivatie en communicatie

Certificaat

U rondt de training af met een extern examen van IPMA Certificering Nederland. Daarmee kunt u het officiële certificaat 'IPMA D Project Management' behalen. De kosten van het examen van IPMA Certificering Nederland zijn ongeveer € 580,-. De prijs is onder voorbehoud van tariefswijzigingen.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-IDPM]
Deze training duurt 4 dagen. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.795,-
Trainingsmateriaal: € 165,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.