HBO Persoonsinformatiebeleid en Privacy

Onderdeel van de Post HBO Leergang Burgerzaken

Burgerzaken HBO niveau
3 Maanden Dag 1 Regio
Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Als beleidsadviseur Burgerzaken ontwikkelt u beleid rond nieuwe en gewijzigde wet­geving op gebieden als privacy, (internationaal) personen- en familierecht, nationaliteitsrecht, BRP-verordeningen en beleids­regels. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor een goede uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden op het taakveld Burgerzaken. Dit post HBO-programma biedt u de actualiteit, verdieping van kennis en inzichten om professioneel vorm te geven aan alle facetten van de beleids­functie Burgerzaken.

Doelgroep

U bent als beleidsmedewerker werkzaam op of voor een afdeling Burger- en/of Publiekszaken en u wilt uw kennis verder ontwikkelen op het gebied van het persoonsinformatiebeleid en de bescherming van de privacy.

Vooropleiding

U beschikt over HBO-werk- en -denkniveau en heeft al enige jaren brede ervaring opgedaan in een backofficeomgeving van een afdeling Burgerzaken of Publiekszaken. Of u bent in het bezit van het diploma MLO Burgerzaken.

Doel en opzet

Deze opleiding is zeer praktijkgericht. Aan de hand van de theorie gaat u aan de slag met oefen- en praktijkopdrachten in uw eigen werkomgeving. U ziet dus direct resultaat. Ervaren docenten die zelf werkzaam zijn in de praktijk bieden u praktische handvatten. Na afloop heeft u alle benodigde en essentiële kennis over de verschillende onderwerpen van persoonsinformatiebeleid en privacy. Alle relevante onderwerpen waar u in de praktijk mee te maken krijgt komen aan bod. U krijgt direct inzicht en weet de vertaling naar uw eigen werk te maken. Deze opleiding is onderdeel van de Post HBO Leergang Burgerzaken.

Voorbereiding en studiebelasting

Afhankelijk van uw vooropleiding en werk­ervaring moet u rekening houden met een ­studiebelasting van ongeveer 6-8 uur per dagbijeenkomst.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat u nodig heeft voor uw studie vindt u in onze online leeromgeving. U vindt hier lesvoor­bereidingen, opdrachten en aanvullende infor­matie. Ook kunt u communiceren met uw mede­cur­sisten en docent.

Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Algemene principes privacy
  • Huidige en toekomstige wetgeving
  • Basisregistraties
  • Gegevensbescherming
  • Datalekken en hacking
  • Persoonsinformatiebeleid en ­-voorziening in de publieke sector
  • Technologie en recht
  • Internationale dimensie: EU-wetgeving
  • Toepassing in de praktijk

Diploma

U sluit deze opleiding af met het maken van een praktijkgerichte opdracht. Na een voldoende afronding van deze opdracht ontvangt u het diploma ‘HBO Persoonsinformatiebeleid en ­Privacy’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Juni 2018 Dag Woensdag Utrecht
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld € 35,-
Cursusgeld € 1.090,-
Studiemateriaal € 50,-
Examenkosten € 195,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.533,50

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Cursusgeld: € 1.090,-
Studiemateriaal: € 50,-
Examenkosten: € 195,-
Locatie en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Meer informatie

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.