Effectief Beïnvloeden

Meer regie door effectieve beïnvloeding

Een inspirerende en uitdagende training
035 - 7 604 850 Download brochureDirect inschrijven
 
Algemeen

Hoe kunt u met uw eigen gedrag de ander beïnvloeden zonder dat het de relatie schaadt? Wanneer wordt beïnvloeden manipuleren? Tot waar reikt uw invloed en waar ligt de grens? De training Effectief Beïnvloeden geeft u de antwoorden op deze vragen.

Uw resultaat

Na afloop van deze training heeft u inzicht in uw persoonlijke beïnvloedingsstijl. U kunt sturing geven aan (lastige) gesprekken. U kent de kwaliteiten en valkuilen van uw stijl. U kunt de regie krijgen en houden in een gesprek. U heeft meer tools om mensen mee te krijgen.

Doelgroep

De training Effectief Beïnvloeden is geschikt voor iedereen die zijn omgeving op een zo positief mogelijke manier wil beïnvloeden. De training wordt gegeven op HBO-niveau. U kunt een optimaal resultaat halen als u ook de training Effectieve Gespreksvaardigheden of een vergelijkbare training heeft gevolgd.

Aanpak

Wij staan bekend om onze zeer professionele en resultaatgerichte aanpak. Voordat u aan de training begint, ontvangt u een uitgebreid intakeformulier. De training zelf is bijzonder interactief. Diverse werkvormen worden afgewisseld. Oefeningen, rollenspelen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief beïnvloeden komen aan de orde.

Via inspirerende en verrassende werkvormen wordt u uitgedaagd om al uw creativiteit aan te wenden. Hoe kunt u uw gesprekspartner beïnvloeden met behoud van de relatie? Om anderen te kunnen beïnvloeden is het belangrijk om aan te sluiten bij de stijl van de ander. Het vermogen u te kunnen verplaatsen in de ander leidt tot andere argumenten waar de ander zich in herkent en die hij dus eenvoudiger zal accepteren. Via diverse oefeningen werkt u aan deze vaardigheid. U zult merken dat u hier in uw eigen werkomgeving veel profijt van zult hebben. Bijvoorbeeld tijdens gesprekken met beleidsmedewerkers.

Tijdens het trainingstraject tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect. Hier vindt u aanvullende oefeningen, informatie en kunt u communiceren met mededeelnemers en uw trainer.

Studieprogramma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Inzicht in eigen stijl

  • Wat is uw persoonlijke beïnvloedingsstrategie en denkstijl?
  • Inzicht in en vergroten van uw cirkel van invloed

Macht, aansluiten en sturen

  • Welke machtsbronnen kunt u activeren?
  • De kunst van het afstemmen: aansluiten op de denkstijl van uw gesprekspartner
  • Sturen met stijl: interactie met Roos van Leary

Positieve invloed uitoefenen

  • Positief invloed uitoefenen door effectieve communicatie
  • Omgaan met 'lastige' mensen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname 'Effectief Beïnvloeden'.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TEF]
Deze training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.