Bode Basis

Bode: het visitekaartje van uw organisatie

Bode: het visitekaartje van uw organisatie
Facilitair Management Training
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Als bode voert u verschillende taken uit in het kader van de facilitaire dienstverlening. Om deze functie goed te kunnen vervullen heeft u kennis nodig van de gemeentelijke structuur en van uw facilitaire taken. Bovendien zijn communicatieve vaardigheden binnen uw functie onmisbaar. In deze training kunt u zowel kennis als vaardigheden ontwikkelen die u tot een professionele en gewaardeerde bode maken.

Uw resultaat

Na deelname heeft u meer inzicht in de rol van de lokale overheid, aspecten van de facilitaire dienstverlening en weet u meer over de communicatieve houding die u als bode kunt aannemen. Daarnaast weet u een concrete vertaalslag te maken naar uw eigen werkpraktijk.

Doelgroep

U bent gemeentebode of gaat binnenkort starten in deze functie.

Aanpak

De module Hoe werkt een gemeente (e-learning) volgt u op afstand. Daarin krijgt u onder meer een helder zicht op de rol van uw eigen organisatie. In de andere modules scherpt u uw communicatieve vaardigheden en uw vaardigheden als bode aan. Een belangrijk uitgangspunt van de training is ‘leren van elkaar’. U komt in contact met collega-bodes. Er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training volgt u 3 modules. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Hoe werkt een gemeente (e-learning)

  • Hoe werkt de lokale overheid?
  • De rol van het bestuur, de wijze waarop het bestuur tot stand komt
  • De eigen organisatie en verantwoordelijkheden

Communicatieve vaardigheden

(2 bijeenkomsten)

  • Persoonlijke kwaliteiten
  • Basiscommunicatie
  • Gespreksvoering

Bodevaardigheden

(2 bijeenkomsten)

  • Het takenpakket
  • Prioriteiten stellen
  • Tegenstellingen overwinnen
  • Werkoverleg

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Bode Basis’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Het programma bestaat uit zelfstudie en 4 klassikale dagen.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 1.099,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 1.099,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.