BiSL® Foundation

Professioneel bedrijfsprocessen ondersteunen

Informatiemanagement Training
Bekijk kostenspecificatie
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

U wilt weten wat BiSL® inhoudt en hoe u het kunt inzetten om bedrijfsprocessen te onder­steunen? BiSL® is het framework om de bedrijfsprocessen te ondersteunen, zodat deze voorzien worden van een perfect aan­sluitende informatie­voor­ziening. Omdat een goed functionerende ­IT- en informatie­voorziening van cruciaal belang is binnen uw organisatie, is het volgen van deze training een goede keuze. Als informatie­manager of bijvoorbeeld business­analist kunt u zich zo verder ontwikkelen om uw werk nog beter uit te ­kunnen voeren.

Officieel erkend

Deze training wordt uitgevoerd in samen­werking met Computrain, businesspartner van Bestuursacademie Nederland. Computrain is door APMG geaccrediteerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteits­eisen. Deze training sluit dan ook perfect aan bij de ­exameneisen.

BiSL®

Het BiSL®-procesmodel is ontwikkeld om een brug te slaan tussen de IT-voorzieningen en de bedrijfsprocessen. Om de behoeften zo goed mogelijk te vertalen geeft BiSL® naast een ­in­deling van de ­processen ook handvatten die dienen ter ondersteuning en verbetering 
van het beheer van de informatievoorziening. Daarnaast verschaft het een set uniforme ­terminologieën binnen het werkveld van informatie­management.

Doelgroep

U bent een business­informatiemanager, ­informatiemanager, businessanalist, functioneel beheerder, kerngebruiker of u bent als medewerker betrokken bij het functioneel beheer binnen uw organisatie. Ook als u manager of medewerker bent en u meer kennis wilt ­vergaren over het BiSL®-procesmodel, is deze training zeer geschikt.

Aanpak

U werkt tijdens de klassikale training aan cases en opdrachten waarin de theorie voortdurend in ­verband wordt gebracht met de dagelijkse ­praktijk. De training wordt verzorgd door zeer ervaren, geaccrediteerde en deskundige docenten. Zij zijn zelf actief in de praktijk en weten alles over het gebruik en toepassen van BiSL®. U krijgt de gehele training persoonlijke aandacht, zodat u na de training goed inzicht heeft in BiSL®. Tijdens de training maakt u gebruik van ­geaccrediteerd studie­materiaal dat ontwikkeld is door onze eigen experts.

Studieprogramma

Programma

In dit trainingsprogramma wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Het BiSL®-procesmodel

  • Introductie van BiSL®-raamwerk
  • De rol en positionering van business­informatie­management

De (bedrijfs)processen in BiSL®

  • De uitvoerende processen
  • De sturende processen
  • De richtinggevende processen
  • De verbindende processen

Toepassen in de praktijk

  • Tips voor invoering en gebruik BiSL®
  • Relaties met andere beheervormen
  • Examenvoorbereiding

Certificaat en examen

Na afloop van deze training ontvangt u het ­offi­ciële certificaat ‘BiSL® Foundation’.

Na het volgen van deze training bent u uitstekend voorbereid op het officiële APMG-examen BiSL® Foundation. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 645,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 645,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren