BiSL® Foundation

Professioneel bedrijfsprocessen ondersteunen

035 - 7 604 850 00 - 00 000 000 Download brochureDirect inschrijven
 

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

U wilt weten wat BiSL® inhoudt en hoe u het kunt inzetten. BiSL® is het framework om bedrijfsprocessen te ondersteunen, zodat deze voorzien worden van een perfect aansluitende informatievoorziening. Omdat een goed functionerende IT- en informatievoorziening van cruciaal belang is binnen uw organisatie, is het volgen van deze training een goede keuze. Als informatiemanager of bijvoorbeeld businessanalist kunt u zich zo verder ontwikkelen om uw werk nog beter uit te kunnen voeren. Bestuursacademie Nederland verzorgt deze training in samenwerking met onze businesspartner Computrain. Computrain is door APMG geaccrediteerd om deze trainingen te verzorgen en de examens af te nemen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Uw resultaat

Na deze training bent u vertrouwd met het BiSL®-procesmodel. U weet daardoor hoe u een verbinding kunt leggen tussen IT-voorzieningen en bedrijfsprocessen. Ook heeft u geleerd hoe informatievoorziening beter en efficiënter kan worden beheerd.

Doelgroep

U bent een businessinformatiemanager, informatiemanager, businessanalist, functioneel beheerder, kerngebruiker of u bent als medewerker betrokken bij het functioneel beheer binnen uw organisatie. Ook als u manager of medewerker bent en u meer kennis wilt vergaren over het BiSL®-procesmodel, is deze training zeer geschikt.

Doel en opzet

U werkt tijdens de klassikale training aan cases en opdrachten waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk. Zeer ervaren, geaccrediteerde en deskundige docenten begeleiden u hierbij. Zij zijn zelf ook actief in de praktijk. U maakt tijdens de training gebruik van geaccrediteerd studiemateriaal dat ontwikkeld is door onze eigen experts.

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat u nodig heeft voor uw studie, vindt u in onze moderne online leeromgeving. U vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Studieprogramma

Programma

Bestuursacademie Nederland biedt deze training aan in samenwerking met Computrain. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Introductie van BiSL®-raamwerk
  • De rol en positionering van businessinformatiemanagement
  • De uitvoerende processen
  • De sturende processen
  • De richtinggevende processen
  • De verbindende processen
  • Relaties met andere beheervormen
  • Tips voor invoering en gebruik BiSL®
  • Examenvoorbereiding

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat van deelname 'BiSL® Foundation'. U bent hiermee perfect voorbereid op het officiële APMG-examen BiSL® Foundation.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TI-BISL]
Deze training duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 645,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.